Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТИЛАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206446538
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 24, 2021 10:48
Наименование
ТИЛАРИЯ
Транслитерация
TILARIA Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, „Музейна”, 2А Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
72.19 - Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите
Предмет на дейност
Дейности, свързани с развитието на недвижими имоти и строителство, маркетинг и реклама, търговско посредничество и комисионерство и всяка друга дейност, незабранена от закона.... Дейности, свързани с развитието на недвижими имоти и строителство, маркетинг и реклама, търговско посредничество и комисионерство и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛИНА ВАСИЛЕВА ЯНЧЕВА (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БГ ЕКСПЕРТС ЕООД (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТИЛАРИЯ ЕООД на латиница "TILARIA Ltd." с ЕИК/ПИК 206446538 е основана на 24 Март 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НАНО ТЕХ", но на 29 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "ТИЛАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2021-03-24
Регистрация на фирмата

2023-11-29
Промяна наименование
Името се сменя от НАНО ТЕХ на ТИЛАРИЯ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Научноизследователска и развойна дейност на авангардни технологии, нанотехнологии и еко-иновации с цел оптимизация на физическите и химическите функции на материалите и конкурентноспособност. Разработване на иновативни смеси с приложение в областта на биотехнологиите, естествените, медицинските, биомедицинските, селскостопанските, техническите и инженерни науки, както и в сферата на индустрията и строителството. Приложения в сферата на енергийната ефективност, устойчивото развитие, зелена и чиста енергия.Внедряване на иновативни продукти, процеси или услуги, изследователска дейност свързана с физичните и химическите свойства на графенните микро и нано сфери и тяхното прилагане и синтез в електрониката, биологично инженерство, филтрация, съхранението на енергия и други; Демонстрации, тестове, проектна, лабораторна и производствена дейност. Дейност свързана с прехода от научно-изследователската и развойна дейност до практическото приложение и производство на продукти и материали.Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; външна и вътрешна търговска дейност във всички разрешени от закона форми и с всички видове стоки; внос и износ на стоки; реекспорт; комисионни и складови сделки; консултантски и всякакъв друг вид услуги; лизинг и отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим – след снабдяването с разрешително и/или лиценз.
+ Дейности, свързани с развитието на недвижими имоти и строителство, маркетинг и реклама, търговско посредничество и комисионерство и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма