Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗИЛИОН ИНТЕГРА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206447483
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206447483 от 2021-04-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 24, 2021 14:32
Наименование
ЗИЛИОН ИНТЕГРА
Транслитерация
ZILLION INTEGRA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, Търговска, 30 Виж на картата
Има 55 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
услуги в областта на информационни технологии, представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство.... услуги в областта на информационни технологии, представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Виктория Николова Иванова (свързан с 97 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Стефан Христов Колев (свързан с 49 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗИЛИОН ИНТЕГРА ЕООД на латиница "ZILLION INTEGRA LTD" с ЕИК/ПИК 206447483 е основана на 24 Март 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДОГ КЕТ ИКСПОРТ", но на 24 Януари 2022 година то бива сменено на сегашното "ЗИЛИОН ИНТЕГРА". Седалището на компанията се намира в гр. Кричим, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-03-24
Регистрация на фирмата

2021-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206447483 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-01-24
Промяна наименование
Името се сменя от ДОГ КЕТ ИКСПОРТ на ЗИЛИОН ИНТЕГРА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, Търговска, 30
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, Търговска, 30
Промяна предмет на дейност
- Внос и износ на кучета и котета от всички чисти породи, със и без родословие, както и продажба на дребно на физически лица и търговци на едро за зоомагазини и дистрибутори в България, Европейския съюз и някои страни по света, приюти за кучета и котки, посредническа дейност по повод търговия с домашни любимци, онлайн реклама на дейности, свързани с покупка и продажба и отглежда на домашни любимци, като всяка от горните дейности ще бъде извършвана след получаване на съответен лиценз ако такъв се изисква по закон, както и всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство.
+ онлайн търговия с всякакъв вид стоки, продажба на стоки за за фитнес индустрията, спортни принадлежности, внос и износ на кучета и котета от всички чисти породи, със и без родословие, както и продажба на дребно на физически лица и търговци на едро за зоомагазини и дистрибутори в България, Европейския съюз и някои страни по света, както и всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство.

2022-07-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, Търговска, 30
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, Търговска, 30
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- онлайн търговия с всякакъв вид стоки, продажба на стоки за за фитнес индустрията, спортни принадлежности, внос и износ на кучета и котета от всички чисти породи, със и без родословие, както и продажба на дребно на физически лица и търговци на едро за зоомагазини и дистрибутори в България, Европейския съюз и някои страни по света, както и всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство.
+ услуги в областта на информационни технологии, представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма