Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СПЕШЪЛАЙЗД ТРЪК СЪРВИСЕС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206462275
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206462275 от 2021-04-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 5, 2021 15:38
Наименование
СПЕШЪЛАЙЗД ТРЪК СЪРВИСЕС
Транслитерация
SPECIALIZED TRUCK SERVICES
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Проф. Дочо Леков, 3, бл. ., вх. А, ет. 2 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Извършване на транспортни дейности и услуги, търговия със специализирана транспортна и строителна техника, строителни съоръжения и оборудване, услуги с тежка строителна механизация на територият... Извършване на транспортни дейности и услуги, търговия със специализирана транспортна и строителна техника, строителни съоръжения и оборудване, услуги с тежка строителна механизация на територията на страната и в чужбина, покупко-продажба на дружествени дялове на други дружества, както и всяка дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛ СТРАТИЕВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ СТРАТИЕВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СПЕШЪЛАЙЗД ТРЪК СЪРВИСЕС ЕООД на латиница "SPECIALIZED TRUCK SERVICES" с ЕИК/ПИК 206462275 е основана на 5 Април 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАТИВО ДЖУЛЪРИ", но на 20 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "СПЕШЪЛАЙЗД ТРЪК СЪРВИСЕС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2021-04-05
Регистрация на фирмата

2021-04-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206462275 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-08-20
Промяна наименование
Името се сменя от КАТИВО ДЖУЛЪРИ на СПЕШЪЛАЙЗД ТРЪК СЪРВИСЕС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучер, 103, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Проф. Дочо Леков, 3, бл. ., вх. А, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие: изработване на бижутерийни и ювелирани изделия, сувенири, пластики, преработка и ремонт на бижутерийни и ювелирни изделия от благородни метали, външнотърговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни, изкупуване на златни, сребърни и платинени изделия и скъпоценни камъни, продажба на изделия от злато, сребро и платина и на скъпоценни камъни от местно производство и внос; продажба на стоки от собствено производство, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен иди обработен вид; внос, износ, търговия на едро и дребно; търговско представителство; всякакви други след получаване на всички лицензии, ако такива са необходими, както и всяка дейност, незабранена от закона.
+ Извършване на транспортни дейности и услуги, търговия със специализирана транспортна и строителна техника, строителни съоръжения и оборудване, услуги с тежка строителна механизация на територията на страната и в чужбина, покупко-продажба на дружествени дялове на други дружества, както и всяка дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма