Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ "ФИНКИН ХЕДОНИСТ МД" ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206463815
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 6, 2021 14:17
Наименование
Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ "ФИНКИН ХЕДОНИСТ МД"
Транслитерация
"THINKIN HEDONIST MD"
Оборот
1,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Козлодуй, бл. 22, вх. Г, ет. 1 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ съгл. чл. 8, ал. 1, т. 2, буква „А” от ЗЛЗ – Амбулатория за специализирана медицинска помощ при придобити специалности по вътрешни болест... Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ съгл. чл. 8, ал. 1, т. 2, буква „А” от ЗЛЗ – Амбулатория за специализирана медицинска помощ при придобити специалности по вътрешни болести и кардиология; извършване на прегледи, имунизации, консултации, профилактика, диагностика, лечение и наблюдение на болни извънболнични заведения; предписване на лабораторни и други видове изследвания; извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, подготовка на документи за определяне на група инвалидност пред ТЕЛК; здравна помощ и профилактика; извършване на лечение в дома на пациентите, когато състоянието им позволява това; хоспитализиране на пациентите, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациента; извършване на високоспециализирана медицинска дейност – ехокардиография, ехография на вътрешни органи, ехография при травма и сърдечна недостатъчност (FAST§BLUE протокол), ехография на бъбреци, пикочен мехур и простатна жлеза, Допир ехография на екстракардиални мозъчни артерии, Скринийнг ехография (DUS протокол) за изключване на остра тромбоза на долни крайници и белодробен тромбоемболизъм. Скринийнг ехография на щитовидна жлеза; покупки на лекарствени средства, медицински материали и пособия, както и други вещи за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите, както и обучение за целите на продължаващото медицинско обучение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН АНГЕЛОВ КАМЕНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН АНГЕЛОВ КАМЕНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ "ФИНКИН ХЕДОНИСТ МД" ЕООД на латиница ""THINKIN HEDONIST MD"" с ЕИК/ПИК 206463815 е основана на 6 Април 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Козлодуй, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2021-04-06
Регистрация на фирмата

2021-06-23
Промяна предмет на дейност
- Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ съгл. чл. 8, ал. 1, т. 2, буква „А” от ЗЛЗ – Амбулатория за специализирана медицинска помощ при придобити специалности по вътрешни болести и кардиология; извършване на прегледи, имунизации, консултации, профилактика, диагностика, лечение и наблюдение на болни извънболнични заведения; предписване на лабораторни и други видове изследвания; извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, подготовка на документи за определяне на група инвалидност пред ТЕЛК; здравна помощ и профилактика; извършване на лечение в дома на пациентите, когато състоянието им позволява това; хоспитализиране на пациентите, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациента; извършване на високоспециализирана медицинска дейност – ехокардиография, ехография на вътрешни органи, ехография при травма и сърдечна недостатъчност (FAST§BLUE протокол), ехография на бъбреци, пикочен мехур и простатна жлеза, Допир ехография на екстракардиални мозъчни артерии, Скринийнг ехография (DUS протокол) за изключване на остра тромбоза на долни крайници и белодробен тромбоемболизъм. Скринийнг ехография на щитовидна жлеза; покупки на лекарствени средства, медицински материали и пособия, както и други вещи за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите, както и обучение за целите на продължаващото медицинско обучение и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ съгл. чл. 8, ал. 1, т. 2, буква „А” от ЗЛЗ – Амбулатория за специализирана медицинска помощ при придобити специалности по вътрешни болести и кардиология; извършване на прегледи, имунизации, консултации, профилактика, диагностика, лечение и наблюдение на болни извънболнични заведения; предписване на лабораторни и други видове изследвания; извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, подготовка на документи за определяне на група инвалидност пред ТЕЛК; здравна помощ и профилактика; извършване на лечение в дома на пациентите, когато състоянието им позволява това; хоспитализиране на пациентите, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациента; извършване на високоспециализирана медицинска дейност – ехокардиография, ехография на вътрешни органи, ехография при травма и сърдечна недостатъчност (FAST§BLUE протокол), ехография на бъбреци, пикочен мехур и простатна жлеза, Допир ехография на екстракардиални мозъчни артерии, Скринийнг ехография (DUS протокол) за изключване на остра тромбоза на долни крайници и белодробен тромбоемболизъм. Скринийнг ехография на щитовидна жлеза; покупки на лекарствени средства, медицински материали и пособия, както и други вещи за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите, както и обучение за целите на продължаващото медицинско обучение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма