Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Нова Бизнес Консулт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206466081
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 7, 2021 16:00
Наименование
Нова Бизнес Консулт
Транслитерация
,,NEW BUSINESS CONCULT'' LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 418, вх. 1, ет. 4 Виж на картата
Има 70 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Козметични услуги, дейности по поддържане на добро физическо състояние, предлагане на разкрасителни и козметични процедури, покупка на стоки и други вещи е цел препродажба в първоначален, прер... Козметични услуги, дейности по поддържане на добро физическо състояние, предлагане на разкрасителни и козметични процедури, покупка на стоки и други вещи е цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешна и външна търговия; продажба на стоки от собствено производство; откриване на магазини, базари, ресторанти, кафенета и други увеселителни заведения и експлоатация на същите; търговско представителство и посредничество; бартерни и други външнотърговски сделки, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СИМОНА АЛЕКСАНДРОВА НИКОЛОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СИМОНА АЛЕКСАНДРОВА НИКОЛОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Нова Бизнес Консулт ЕООД на латиница ",,NEW BUSINESS CONCULT'' LTD" с ЕИК/ПИК 206466081 е основана на 7 Април 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-04-07
Регистрация на фирмата

2023-07-05
Промяна предмет на дейност
- Консултантски, финансови, информационни и маркетингови услуги в областта на селското и горското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, инфраструктурата, образованието, малък и среден бизнес, производство, изкупуване, преработка и реализация на всякаква селскостопанска и животинска продукция, извършване на услуги с всякакъв вид селскостопанска техника, търговия с агротехнически продукти, селскостопански машини, и др. свързани със селското стопанство, посредничество, комисионерство, представителство на други фирми, трансфер на технологии и ноу-хау за селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона.
+ Козметични услуги, дейности по поддържане на добро физическо състояние, предлагане на разкрасителни и козметични процедури, покупка на стоки и други вещи е цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешна и външна търговия; продажба на стоки от собствено производство; откриване на магазини, базари, ресторанти, кафенета и други увеселителни заведения и експлоатация на същите; търговско представителство и посредничество; бартерни и други външнотърговски сделки, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма