Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГОФУС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206472675
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206472675 от 2021-04-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 13, 2021 10:51
Наименование
ГОФУС
Транслитерация
GOFUS LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Княгиня Мария Луиза, 9-11, ет. 2 Виж на картата
Има 24 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изработка на интериорен дизайн, ремонт и обзавеждане на помещения; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупко-продажба на недвижими имоти, отдаването им под наем, ... Изработка на интериорен дизайн, ремонт и обзавеждане на помещения; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупко-продажба на недвижими имоти, отдаването им под наем, посредническа дейност при покупко-продажбата, проектиране и обзавеждане на недвижими имоти, производство и покупко-продажба на мебели и интериорна декорация, строителни и ремонти дейности, търговско представителство, посредничество; Производство покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; превозна и складова дейност; рекламна и маркетингова дейност, както и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Максим Рощин (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Максим Рощин (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГОФУС ЕООД на латиница "GOFUS LTD" с ЕИК/ПИК 206472675 е основана на 13 Април 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2021-04-13
Регистрация на фирмата

2021-04-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206472675 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-12-04
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Куриерски услуги; спедиторски услуги в страната и чужбина; складова дейност, обработка и разпределение на документи, стоки и товари, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, агентиране и посредничество и всякакви други дейности, незабранени със закон, при условие че, ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
+ Изработка на интериорен дизайн, ремонт и обзавеждане на помещения; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупко-продажба на недвижими имоти, отдаването им под наем, посредническа дейност при покупко-продажбата, проектиране и обзавеждане на недвижими имоти, производство и покупко-продажба на мебели и интериорна декорация, строителни и ремонти дейности, търговско представителство, посредничество; Производство покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; превозна и складова дейност; рекламна и маркетингова дейност, както и всички други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма