Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206478450
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 16, 2021 11:49
Наименование
ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ
Транслитерация
ENERGY TECHNOLOGY CONSULTING AD
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бул. Княгиня Мария Луиза, 126, бл. склад 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Услуги по анализиране, проектиране, изследване и консултиране в областта на енергетиката, околната среда, технически и икономически въпроси, свързани със съоръжения от този вид, както и вс... Услуги по анализиране, проектиране, изследване и консултиране в областта на енергетиката, околната среда, технически и икономически въпроси, свързани със съоръжения от този вид, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, при условие че ако се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация. прочети още скрии
Съвет на директорите
ИНОВАТИВНИ МОБИЛНИ РЕШЕНИЯ ЕООД, чрез лице представител Ивайло Георгиев Борисов (свързан с 1 фирма)
Людмила Александрова Цолова-Борисова (свързан с 1 фирма)
Ивайло Георгиев Борисов (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (27,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ АД на латиница "ENERGY TECHNOLOGY CONSULTING AD" с ЕИК/ПИК 206478450 е основана на 16 Април 2021 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФИНХЪБ ТЕХНОЛЪДЖИ", но на 29 Октомври 2021 година то бива сменено на сегашното "ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 27,500 лева.

Хронология

2021-04-16
Регистрация на фирмата

2021-10-29
Промяна наименование
Името се сменя от ФИНХЪБ ТЕХНОЛЪДЖИ на ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Елисавета Багряна, 20, вх. Б, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бул. Княгиня Мария Луиза, 126, бл. склад 2
Промяна предмет на дейност
- създаване, поддръжка и експлоатация, включително чрез всякакви форми на отдаване под наем и/или ползване срещу възнаграждение на интернет страници, уеб приложения и/или функционалности, създаване, разработване, внедряване и организация на експлоатацията на софтуерни продукти, на компютърни системи, на бази данни и други продукти за управление на различните сфери на икономиката като строителство, транспорт, автомобилен трафик, складова дейност и индустриално производство, поддържане, отдаване за ползване под всякаква форма и търговия с такива продукти, системи и бази данни, анализ и консултантски услуги за закупуване и използване на програмни и други технически средства, предоставяне на услуги в областта на информационните и комуникационни технологии, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, при условие, че ако се изисква разрешение или лиценз, или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на необходимата регистрация.
+ Услуги по анализиране, проектиране, изследване и консултиране в областта на енергетиката, околната среда, технически и икономически въпроси, свързани със съоръжения от този вид, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, при условие че ако се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма