Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИВАН ИЛИЯНОВ ЦВЕТАНОВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206488220
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 23, 2021 10:27
Наименование
ИВАН ИЛИЯНОВ ЦВЕТАНОВ
Транслитерация
IVAN ILIYANOV CVETANOV EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Бутан, ул. СТЕФАН ЛИКОВ, 16 Виж на картата
Предмет на дейност
Заведение, дейност в сферата на ресторантьорството, управление на питейни заведения и заведения за хранене, фризьорски и козметични салони, магазини; покупко-продажба на стоки на едро и дребно... Заведение, дейност в сферата на ресторантьорството, управление на питейни заведения и заведения за хранене, фризьорски и козметични салони, магазини; покупко-продажба на стоки на едро и дребно; внос и износ на стоки в България, страни-членки на Европейския съюз и трети страни; търговско представителство, посредничество и агентство; дейност в областта на човешките ресурси; както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИР АТАНАСОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР АТАНАСОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИВАН ИЛИЯНОВ ЦВЕТАНОВ ЕООД на латиница "IVAN ILIYANOV CVETANOV EOOD" с ЕИК/ПИК 206488220 е основана на 23 Април 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Бутан, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2021-04-23
Регистрация на фирмата

2022-12-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 22, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Бутан, ул. СТЕФАН ЛИКОВ, 16
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Заведение, дейност в сферата на ресторантьорството, управление на питейни заведения и заведения за хранене, фризьорски и козметични салони, магазини,- покупко-продажба на стоки на едро и дребно,- внос и износ на стоки в България, страни-членки на Европейския съюз и трети страни,- търговско представителство, посредничество и агентство,-дейност в областта на човешките ресурси,- както и всяка друга дейност, позволена от закона.
+ Заведение, дейност в сферата на ресторантьорството, управление на питейни заведения и заведения за хранене, фризьорски и козметични салони, магазини; покупко-продажба на стоки на едро и дребно; внос и износ на стоки в България, страни-членки на Европейския съюз и трети страни; търговско представителство, посредничество и агентство; дейност в областта на човешките ресурси; както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма