Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ирис Консултинг енд Партнърс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206489240
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206489240 от 2021-05-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 23, 2021 15:33
Наименование
Ирис Консултинг енд Партнърс
Транслитерация
Iris Consulting and Partners Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Стефан Караджа, 10, ет. 3 Виж на картата
Има 346 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Предметът на дейност на Дружеството е: Консултантска дейност, маркетинг, уеб дизайн, мениджмънт, бизнес анализи, проучване и развитие, рекламна и информационна дейност, услуги в сферата ... Предметът на дейност на Дружеството е: Консултантска дейност, маркетинг, уеб дизайн, мениджмънт, бизнес анализи, проучване и развитие, рекламна и информационна дейност, услуги в сферата на Информационните технологии, търговско представителство и посредничество, внос и износ на стоки и услуги, търговия с всички видове стоки, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение, или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джамал Ел Хабри (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Джамал Ел Хабри (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ирис Консултинг енд Партнърс ЕООД на латиница "Iris Consulting and Partners Ltd." с ЕИК/ПИК 206489240 е основана на 23 Април 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГЛОБО ПОЙНТ СЪЛЮШЪНС", но на 1 Октомври 2021 година то бива сменено на сегашното "Ирис Консултинг енд Партнърс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2021-04-23
Регистрация на фирмата

2021-05-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206489240 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-10-01
Промяна наименование
Името се сменя от ГЛОБО ПОЙНТ СЪЛЮШЪНС на Ирис Консултинг енд Партнърс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул. Кресна, 15А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Стефан Караджа, 10, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Внос и износ на текстилни изделия и конфекция, вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, внос и износ на стоки и услуги, покупка и продажба на стоки, търговско представителство и посредничество, търговия на едро и дребно, консултантска дейност, производство и монтаж на стоки, онлайн маркетинг, интернет търговия, маркетинг, уеб дизайн, мениджмънт, бизнес анализи, проучване и развитие, рекламна и информационна дейност, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение, или лиценз.
+ Предметът на дейност на Дружеството е: Консултантска дейност, маркетинг, уеб дизайн, мениджмънт, бизнес анализи, проучване и развитие, рекламна и информационна дейност, услуги в сферата на Информационните технологии, търговско представителство и посредничество, внос и износ на стоки и услуги, търговия с всички видове стоки, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение, или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма