Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕЙК КЕЙК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206496509
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206496509 от 2022-09-13 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
April 29, 2021 14:41
Наименование
МЕЙК КЕЙК
Транслитерация
MEIK CAKE LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. Дюлева река, 349 Виж на картата
Код на икономическа дейност
4649 - Търговия на едро с други нехранителни п
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия с всички стоки, за които няма забрана, търговия с плодове и зеленчуци, посредничество, онлайн търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първонача... Вътрешна и външна търговия с всички стоки, за които няма забрана, търговия с плодове и зеленчуци, посредничество, онлайн търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, търговия с петролни продукти и горива и свързаната с тях търговка дейност, фризьорски услуги, производство, добив и търговия с всякакъв вид дървесина, производство и търговия с хранителни добавки, енергийни и безалкохолни напитки, производство, добив и преработка на всякакъв вид земеделска продукция, производство и добив на всякакъв вид животновъдна продукция, комисионерство, търговия на едро и дребно със строителни материали, крепежни елементи, строително - ремонтни услуги, дистрибуторски услуги, информационни услуги, рекламна дейност, увеселителни заведения, хотелиерство, превози, производство на газирани напитки, авточасти, всички разрешени от закона услуги, производство на стоки и други, дейността ще се извършва в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЙОРДАН СТОЯНОВ КОЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЙОРДАН СТОЯНОВ КОЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕЙК КЕЙК ЕООД на латиница "MEIK CAKE LTD" с ЕИК/ПИК 206496509 е основана на 29 Април 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2021-04-29
Регистрация на фирмата

2022-09-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206496509 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2022-10-28
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия с всички стоки, за които няма забрана, тьрговия с плодове и зеленчуци, посредничество, онлайн търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, търговия с петролни продукти и горива и свързаната с тях търговка дейност, фризьорски услуги, производство, добив и търговия с всякакъв вид дървесина, производство и търговия с хранителни добавки, енергийни и безалкохолни напитки, производство, добив и преработка на всякакъв вид земеделска продукция, производство и добив на всякакъв вид животновъдна продукция, комисионерство, търговия на едро и дребно със строителни материали, крепежни елементи, строително - ремонтни услуги, дистрибуторски услуги, информационни услуги, рекламна дейност, увеселителни заведения, хотелиерство, превози, производство на газирани напитки, авточасти, всички разрешени от закона услуги, производство на стоки по смисъла на чл. 1, ал. 1, т. з от Търговския закон., дейността ще се извършва в страната и чужбина.
+ Вътрешна и външна търговия с всички стоки, за които няма забрана, търговия с плодове и зеленчуци, посредничество, онлайн търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, търговия с петролни продукти и горива и свързаната с тях търговка дейност, фризьорски услуги, производство, добив и търговия с всякакъв вид дървесина, производство и търговия с хранителни добавки, енергийни и безалкохолни напитки, производство, добив и преработка на всякакъв вид земеделска продукция, производство и добив на всякакъв вид животновъдна продукция, комисионерство, търговия на едро и дребно със строителни материали, крепежни елементи, строително - ремонтни услуги, дистрибуторски услуги, информационни услуги, рекламна дейност, увеселителни заведения, хотелиерство, превози, производство на газирани напитки, авточасти, всички разрешени от закона услуги, производство на стоки и други, дейността ще се извършва в страната и чужбина.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма