Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТАФУД ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206499430
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206499430 от 2022-02-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 7, 2021 10:06
Наименование
ТАФУД
Транслитерация
TAFUD LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, ул. Неофит Рилски, 1 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
производство и проджба на полуфабрикати за хранително-вкусовата промишленост в страната и в чужбина, търговия на едро и дребно с всякакви стоки, икономическа и техническа консултация в областта на... производство и проджба на полуфабрикати за хранително-вкусовата промишленост в страната и в чужбина, търговия на едро и дребно с всякакви стоки, икономическа и техническа консултация в областта на мениджмънта, консултанстки услуги, онлайн търговия, търговия със стоки и услуги, търговска, комисионна, посреднически дейности и търговско представителство, вътрешна и външна търговска дейност, складова, спедиционна, превозна, транспортна, рекламна, информационна, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФАБИО ТУРИЦИАНИ (свързан с 7 фирми)
Управител: АДРИАНО МАЛЬОКЕТИ (свързан с 6 фирми)
Съдружник: АДРИАНО МАЛЬОКЕТИ 75.00 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
Съдружник: ФАБИО ТУРИЦИАНИ 75.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
150 лева (150 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТАФУД ООД на латиница "TAFUD LTD." с ЕИК/ПИК 206499430 е основана на 7 Май 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЮТИ ФАП", но на 8 Ноември 2021 година то бива сменено на сегашното "ТАФУД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 150 лева.

Хронология

2021-05-07
Регистрация на фирмата

2021-11-08
Промяна наименование
Името се сменя от БЮТИ ФАП на ТАФУД
Промяна съдружници
- АДРИАНО МАЛЬОКЕТИ - 50 лв - 33.33% дял
- ФАБИО ТУРИЦИАНИ - 100 лв - 66.67% дял
+ ФАБИО ТУРИЦИАНИ - 75 лв - 50.00% дял
+ АДРИАНО МАЛЬОКЕТИ - 75 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- търговско представителство, посредничество, пазарни проучвания, рекламни и информационни услуги, консултантски услуги, импресарски услуги, с, маркетинг, ноу-хау, вътрешна и външна търговия, строителна дейност, покупка на недвижими имоти с цел продажба, посредническа и консултантска дейност при оценка и продажба на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество на физически и юридичиски лица в страната и чужбина. Реализиране, подръжка, инсталиране на софтуер, създаване на уеб сайтове, онлайн магазини, онлайн търговия и всякакви други електронни услуги. Внос и износ на дрехи, текстил, бутилки, часовници, аксесоари за часовници, бижута и скъпоценни камъни, химични продукти, които не подлежат на специална регистрация и др., покупка и продажба на дребно и на едро и онлайн на козметика, парфюми, почистващи и перални препарати, както и всякакви други стоки, рециклиране на материали, отдаване под наем на автомобили и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ производство и проджба на полуфабрикати за хранително-вкусовата промишленост в страната и в чужбина, търговия на едро и дребно с всякакви стоки, икономическа и техническа консултация в областта на мениджмънта, консултанстки услуги, онлайн търговия, търговия със стоки и услуги, търговска, комисионна, посреднически дейности и търговско представителство, вътрешна и външна търговска дейност, складова, спедиционна, превозна, транспортна, рекламна, информационна, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона.

2022-02-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206499430 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма