Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОЛАР ФОТОНИКА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206509305
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 14, 2021 09:07
Наименование
СОЛАР ФОТОНИКА
Транслитерация
SOLAR PHOTONICS Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нови Искър, бл. 10 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработка, производство и монтаж на фотоволтаични системи и тракари; Обучителна дейност; Разработка на електрически компоненти; Организация на събития и курсове; Проектиране, производство, разв... Разработка, производство и монтаж на фотоволтаични системи и тракари; Обучителна дейност; Разработка на електрически компоненти; Организация на събития и курсове; Проектиране, производство, развитие и поддръжка на иновации и високотехнологични продукти и услуги; Научно-изследователска и развойна дейност, както и други дейности в областта на информационните и високите технологии, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, като дейностите, за които се изискват лицензиране или сертифициране, ще се извършват след получаване на съответния лиценз или сертификат по установения от закона ред. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Явор Владимиров Григоров (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Явор Владимиров Григоров 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Веселин Стефанов Тунев 5.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Крум Владимиров Каишев 5.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Явор Владимиров Григоров (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОЛАР ФОТОНИКА ЕООД на латиница "SOLAR PHOTONICS Ltd." с ЕИК/ПИК 206509305 е основана на 14 Май 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИМУЛАТОРИ ФОТОНИКА", но на 27 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "СОЛАР ФОТОНИКА". Седалището на компанията се намира в гр. Нови Искър, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2021-05-14
Регистрация на фирмата

2023-10-27
Промяна наименование
Името се сменя от СИМУЛАТОРИ ФОТОНИКА на СОЛАР ФОТОНИКА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Майор Юрий Гагарин", 22, бл. 154А, ет. 17
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Нови Искър, бл. 10
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Обучителна дейност; Разработка на електрически компоненти; Организация на събития и курсове; Проектиране, производство, развитие и поддръжка на иновации и високотехнологични продукти и услуги; Научно-изследователска и развойна дейност, както и други дейности в областта на информационните и високите технологии, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, като дейностите, за които се изискват лицензиране или сертифициране, ще се извършват след получаване на съответния лиценз или сертификат по установения от закона ред.
+ Разработка, производство и монтаж на фотоволтаични системи и тракари; Обучителна дейност; Разработка на електрически компоненти; Организация на събития и курсове; Проектиране, производство, развитие и поддръжка на иновации и високотехнологични продукти и услуги; Научно-изследователска и развойна дейност, както и други дейности в областта на информационните и високите технологии, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, като дейностите, за които се изискват лицензиране или сертифициране, ще се извършват след получаване на съответния лиценз или сертификат по установения от закона ред.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма