Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХЕЛИКСФОРМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206537799
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206537799 от 2021-06-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 4, 2021 15:06
Наименование
ХЕЛИКСФОРМ
Транслитерация
"HELIXFORM" Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, „Пещерско шосе“, 149Г Виж на картата
Предмет на дейност
Производство на намотка или плоча, PVC в лента , каучук и подобни каучукови материали, търговия в страната и в чужбина, производство, внос и износ на машини, вътрешна и външна търговия на ... Производство на намотка или плоча, PVC в лента , каучук и подобни каучукови материали, търговия в страната и в чужбина, производство, внос и износ на машини, вътрешна и външна търговия на едро и дребно със строителни материали, бои, лакове, както и всякакъв друг вид стоки, разрешени от закона, търговско представителство и търговско посредничество на български и чужди фирми в страната и чужбина, строително-ремонтни дейности, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, ресторантьорски и хотелиерски услуги/след съответно разрешение/, вътрешен и международен туризъм, транспортни услуги, превоз на пътници и товари в страната и чужбина /след съответно разрешение/, както и всякакъв вид друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джихан Ватансевер (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Исмет Еширефов Мустафов 550.00 лв - 55.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Синан Дюлгер 300.00 лв - 30.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Мустафа Левент Кючюксенер 150.00 лв - 15.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДЖИХАН ВАТАНСЕВЕР (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХЕЛИКСФОРМ ЕООД на латиница ""HELIXFORM" Ltd" с ЕИК/ПИК 206537799 е основана на 4 Юни 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТЕЛФОРМ БЪЛГАРИЯ", но на 19 Април 2022 година то бива сменено на сегашното "ХЕЛИКСФОРМ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2021-06-04
Регистрация на фирмата

2021-06-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206537799 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-04-19
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕЛФОРМ БЪЛГАРИЯ на ХЕЛИКСФОРМ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна управители
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Производство на пружини, скоби, фасонни части, скоби за маркучи, скоби за тръби, винтове, гайки, крепежни елементи от тел и лентови материали и внос, износ и износ на всякакви метални материали под формата на тел, намотка или плоча, PVC в лента , каучук и подобни каучукови материали. търговия в страната и в чужбина производство, внос и износ на машини; вътрешна и външна търговия на едро и дребно със строителни материали, бои, лакове, както и всякакъв друг вид стоки, разрешени от закона; търговско представителство и търговско посредничество на български и чужди фирми в страната и чужбина; строително-ремонтни дейности; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; ресторантьорски и хотелиерски услуги/след съответно разрешение/; вътрешен и международен туризъм; транспортни услуги; превоз на пътници и товари в страната и чужбина /след съответно разрешение/; както и всякакъв вид друга търговска дейност, която не е забранена от закона.
+ Производство на намотка или плоча, PVC в лента , каучук и подобни каучукови материали, търговия в страната и в чужбина, производство, внос и износ на машини, вътрешна и външна търговия на едро и дребно със строителни материали, бои, лакове, както и всякакъв друг вид стоки, разрешени от закона, търговско представителство и търговско посредничество на български и чужди фирми в страната и чужбина, строително-ремонтни дейности, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, ресторантьорски и хотелиерски услуги/след съответно разрешение/, вътрешен и международен туризъм, транспортни услуги, превоз на пътници и товари в страната и чужбина /след съответно разрешение/, както и всякакъв вид друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма