Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАСТОНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206540432
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 8, 2021 09:56
Наименование
ГАСТОНС
Транслитерация
GASTONS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Княгиня Мария Луиза, 9-11, ет. 2 Виж на картата
Има 24 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработване и продажба на информационни технологии; разработване и промоции на уебсайтове, търговия с компютри и електроника, оборудване (персонални компютри, лаптопи, периферни устройства); ... Разработване и продажба на информационни технологии; разработване и промоции на уебсайтове, търговия с компютри и електроника, оборудване (персонални компютри, лаптопи, периферни устройства); онлайн маркетинг. Търговия на дребно и едро с мебели; търговия на едро и дребно с текстил и галантерийни стоки, Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга търговия на едро и дребно; търговско представителство, посредничество и агентство; Маркетингови и консултантски услуги в областта на текстил, тапицерия и мебели, както и всякакви други дейности и услуги незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОКСАНА ТКАЧЕНКО (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ОКСАНА ТКАЧЕНКО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАСТОНС ЕООД на латиница "GASTONS" с ЕИК/ПИК 206540432 е основана на 8 Юни 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-06-08
Регистрация на фирмата

2021-09-10
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-11-22
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно и едро с мебели; търговия на едро и дребно с текстил и галантерийни стоки, Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга търговия на едро и дребно; търговско предствителство, посредничество и агентство; Маркетингови и консултантски услуги в областта на текстил, тапицария и мебели, както и всякакви други дейности и услуги незабранени от закона.
+ Разработване и продажба на информационни технологии; разработване и промоции на уебсайтове, търговия с компютри и електроника, оборудване (персонални компютри, лаптопи, периферни устройства); онлайн маркетинг. Търговия на дребно и едро с мебели; търговия на едро и дребно с текстил и галантерийни стоки, Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга търговия на едро и дребно; търговско представителство, посредничество и агентство; Маркетингови и консултантски услуги в областта на текстил, тапицерия и мебели, както и всякакви други дейности и услуги незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма