Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛОЗЕНЕЦ СКАЙЛАЙН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206549567
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 15, 2021 10:35
Наименование
ЛОЗЕНЕЦ СКАЙЛАЙН
Транслитерация
„LOZENETS SKYLINE“ PLLC
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, -, бл. 27, вх. Б, ет. Партер Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Сделки с недвижими имоти, отдаване на под наем на недвижими имоти, посредничество при сделки с недвижими имоти, строително-ремонтни дейности, покупка на стоки и други вещи с цел да се препрода... Сделки с недвижими имоти, отдаване на под наем на недвижими имоти, посредничество при сделки с недвижими имоти, строително-ремонтни дейности, покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство и търговия с промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина, продажба на стоки собствено производство, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИР ВАСКОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 11 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР ВАСКОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 11 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛОЗЕНЕЦ СКАЙЛАЙН ЕООД на латиница "„LOZENETS SKYLINE“ PLLC" с ЕИК/ПИК 206549567 е основана на 15 Юни 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2021-06-15
Регистрация на фирмата

2022-04-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Хан Тервел, 4, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, -, бл. 27, вх. Б, ет. Партер
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Ресторантьорски услуги, експлоатация на ресторанти и заведения за бързо обслужване, туристически услуги в туристически обекти, както и осъществяване на всяка друга дейност, незабранена от закона, като в случай, че за определена дейност се изисква специално разрешение или лиценз, същата ще се осъществява след надлежното получаване на такова разрешение или лиценз.
+ Сделки с недвижими имоти, отдаване на под наем на недвижими имоти, посредничество при сделки с недвижими имоти, строително-ремонтни дейности, покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство и търговия с промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина, продажба на стоки собствено производство, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма