Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЛАМ 1994 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206550679
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 15, 2021 17:58
Наименование
ПЛАМ 1994
Транслитерация
“PLAM 1994” ЕOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, Шейново, 1, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и п... покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, превозни и спедиционни сделки; складови и лицензионни сделки; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, информационни и рекламни услуги; лизинг; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им, лизинг, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Алина Илиева Янкова (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Мартина Антонова Димитрова 20.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Анета Роскова Атанасова 20.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Алина Илиева Янкова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
40 лева (40 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЛАМ 1994 ЕООД на латиница "“PLAM 1994” ЕOOD" с ЕИК/ПИК 206550679 е основана на 15 Юни 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 40 лева.

Хронология

2021-06-15
Регистрация на фирмата

2021-08-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, Васил Друмев, 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, Шейново, 1, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, превозни и спедиционни сделки; складови, лицензионни и застрахователни сделки; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, информационни и рекламни услуги; лизинг; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им, лизинг, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.
+ покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, превозни и спедиционни сделки; складови и лицензионни сделки; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, информационни и рекламни услуги; лизинг; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им, лизинг, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма