Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАКСИ КИДС 22 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206558900
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 22, 2021 11:43
Наименование
МАКСИ КИДС 22
Транслитерация
MAXI KIDS 22 LTD
Оборот
2,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул. Георги Андрейчин, 2 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
47.19 - Търговия на дребно в неспециализирани магазини с разнообразни стоки
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки;... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки; туристически, рекламни, информационни услуги; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговия с изделия на леката, преработвателната и хранително вкусовата промишленост; Търговия с масла, гуми и резервни части за превозни средства нови и употребявани; Вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисионни, реекспортни и лизингови сделки и операции. Внос, износ, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили, нови и втора употреба от страни от Европейския съюз и извън Европейския Съюз; Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. Изграждане на отношения с национални и интернационални стилисти, издатели на модни списания и фабриканти на платове за проучване и развитие на модата; проектиране, реализиране, депозиране и спонсориране на марки, патенти, формати и гриф; всякакъв вид компютърна дейност и обработка, графика, публикация, мултимедия и моден дизайн; всякакъв вид реклами, каталози, календари, разпечатки, брошури, манифести, плакати, билбордове; проектиране, реализиране и разпространение на промоционален, рекламен и информативен материал, както за собствената дейност, така и в полза на трети лица, по какъвто и да е начин: проектиране, производство, продажба, реализация на скици на всякакъв вид търговски продукт, включително облекла и аксесоари за мъжка, дамска, детска и спортна мода, както и всякакъв друг вид облекло. модни ревюта, сватбени артикули, спорт, аксесоари, висша мода; дружеството може да организира културни манифестации и/или да връчва награди на регионално, национално или международно ниво, дори и под патронажа на държавни и/или частни институции. Операции за обмяна на валута, според съществуващите норми и изисквания; Дружеството има право да назначава на временна и/или постоянна работна заетост неограничен брой помощен и оперативен персонал с цел изпълнение на предмета на дейност, както за офиси и филиали в страната, така и за представителства и клонове в чужбина; Дружеството може да извършва горепосочени дейности, да дава поръчителства в полза на трети, полезни или необходими за постигането на предмета на дейност, включително директно или непряко назначаване на участия или взаимосътрудничество с други предприятия и дружества, които имат цели подобни или приблизителни на собствената, и всичко това да не съставлява дейност с преобладаващ характер според основния предмет на дейност. Други дейности и услуги, с изключение на забранените от закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАКСИМ АСЕНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАКСИМ АСЕНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 2,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАКСИ КИДС 22 ЕООД на латиница "MAXI KIDS 22 LTD" с ЕИК/ПИК 206558900 е основана на 22 Юни 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 2,000 лв.

Хронология

2021-06-22
Регистрация на фирмата

2021-09-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул. "Детелина", 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул. Георги Андрейчин, 2
Промяна предмет на дейност
- търговия на едро и дребно; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба и търговия в страната и чужбина на стоки от собствено производство на строителни материали, транспортна дейност, вътрешен и международен превоз на пътници и товари, спедицонни и превозни сделки; авторемонтни услуги; отдаване под наем на автомобили промишлена и битова техника, на хранителни и други стоки, машини и съоръжения, резервни части, полуфабрикати и готови изделия;; складови сделки; производство и продажба на облекло; селскостопанско производство; ресторантьорска дейност; търговско представителство и посредничество; внос и износ; търговия на едро и дребно; комисионна търговия; посреднически, програмни, импресарски, туристически услуги; извършване на всякаква друга основна, помощна и странична / съответно лицензирана/ незабранена от закона търговска дейност.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки; туристически, рекламни, информационни услуги; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговия с изделия на леката, преработвателната и хранително вкусовата промишленост; Търговия с масла, гуми и резервни части за превозни средства нови и употребявани; Вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисионни, реекспортни и лизингови сделки и операции. Внос, износ, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили, нови и втора употреба от страни от Европейския съюз и извън Европейския Съюз; Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. Изграждане на отношения с национални и интернационални стилисти, издатели на модни списания и фабриканти на платове за проучване и развитие на модата; проектиране, реализиране, депозиране и спонсориране на марки, патенти, формати и гриф; всякакъв вид компютърна дейност и обработка, графика, публикация, мултимедия и моден дизайн; всякакъв вид реклами, каталози, календари, разпечатки, брошури, манифести, плакати, билбордове; проектиране, реализиране и разпространение на промоционален, рекламен и информативен материал, както за собствената дейност, така и в полза на трети лица, по какъвто и да е начин: проектиране, производство, продажба, реализация на скици на всякакъв вид търговски продукт, включително облекла и аксесоари за мъжка, дамска, детска и спортна мода, както и всякакъв друг вид облекло. модни ревюта, сватбени артикули, спорт, аксесоари, висша мода; дружеството може да организира културни манифестации и/или да връчва награди на регионално, национално или международно ниво, дори и под патронажа на държавни и/или частни институции. Операции за обмяна на валута, според съществуващите норми и изисквания; Дружеството има право да назначава на временна и/или постоянна работна заетост неограничен брой помощен и оперативен персонал с цел изпълнение на предмета на дейност, както за офиси и филиали в страната, така и за представителства и клонове в чужбина; Дружеството може да извършва горепосочени дейности, да дава поръчителства в полза на трети, полезни или необходими за постигането на предмета на дейност, включително директно или непряко назначаване на участия или взаимосътрудничество с други предприятия и дружества, които имат цели подобни или приблизителни на собствената, и всичко това да не съставлява дейност с преобладаващ характер според основния предмет на дейност. Други дейности и услуги, с изключение на забранените от закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма