Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИМТЕХ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206565275
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 28, 2021 10:04
Наименование
СИМТЕХ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
SIMTECH BULGARIA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Коста Лулчев, 13 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
72.20 - Научноизследователска и развойна дейност в областта на обществените и хуманитарните науки
Предмет на дейност
Научноизследователска и развойна дейност, управление на недвижима собственост и движима собственост, покупка, строеж и сделки с недвижими имоти, проектиране, търговия с моторни превозни сред... Научноизследователска и развойна дейност, управление на недвижима собственост и движима собственост, покупка, строеж и сделки с недвижими имоти, проектиране, търговия с моторни превозни средства, части и аксесоари за тях, отдаване под наем на моторни превозни средства, международен и вътрешен транспорт, сервизна дейност, консултантска и рекламна дейност и различни видове услуги, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИЛЕН КИРИЛОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИЛЕН КИРИЛОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИМТЕХ БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "SIMTECH BULGARIA" с ЕИК/ПИК 206565275 е основана на 28 Юни 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2021-06-28
Регистрация на фирмата

2021-11-24
Промяна предмет на дейност
- Управление на недвижима собственост и движима собственост, покупка, строеж и сделки с недвижими имоти, проектиране, търговия с моторни превозни средства, части и аксесоари за тях, отдаване под наем на моторни превозни средства, международен и вътрешен транспорт, сервизна дейност, консултантска и рекламна дейност и различни видове услуги, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ Научноизследователска и развойна дейност, управление на недвижима собственост и движима собственост, покупка, строеж и сделки с недвижими имоти, проектиране, търговия с моторни превозни средства, части и аксесоари за тях, отдаване под наем на моторни превозни средства, международен и вътрешен транспорт, сервизна дейност, консултантска и рекламна дейност и различни видове услуги, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма