Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Медицински център "Д-р Калчев" ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206571285
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 2, 2021 09:05
Наименование
Медицински център "Д-р Калчев"
Транслитерация
"Medical center „D-r Kalchev ” Ltd.
Оборот
358,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
5 служители към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. "21 век", 27 Виж на картата
Предмет на дейност
Извършване на специализирана извънболнична дейност в медицинския център и свързана с нея търговска дейност за нуждите на медицинския център и за обслужване на пациентите по смисъла и съобразно Закона ... Извършване на специализирана извънболнична дейност в медицинския център и свързана с нея търговска дейност за нуждите на медицинския център и за обслужване на пациентите по смисъла и съобразно Закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Александър Славчев Калчев (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Александър Славчев Калчев (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Гергана Петрова Марковска - Калчева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 358,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 5

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Медицински център "Д-р Калчев" ООД на латиница ""Medical center „D-r Kalchev ” Ltd." с ЕИК/ПИК 206571285 е основана на 2 Юли 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 358,000 лв.

Хронология

2021-07-02
Регистрация на фирмата

2021-08-02
Промяна предмет на дейност
- Лечебно – профилактична специализирана медицинска извънболнична помощ, диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации, профилактични прегледи; колпоскопия; асистирани репродуктивни технологии; трансплантации на тъкани и клетки; предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност в обем, необходим за лечебния процес; предписване на лекарства; извършване на експертиза за временна нетрудоспособност и майчинство; наблюдение и профилактични прегледи на лица до 18 години; извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи, издаване на документи, свързани с дейността на лекарите, консултации и насочване на пациенти за консултации, хоспитализация на пациенти, когато лечебната цел не може да бъде постигната в амбулаторни условия; специализирана медицинска ендоскопска хирургия – хистероскопия, лапароскопия, оперативни интервенции с долен достъп – в това число и прекъсване на бременност, извършване на серклаж и вземане на биопсия, провеждане на клинични изпитвания на лекарствени продукти, извършване на ехография и образна диагностика, физиотерапия и иглотерапия, барокамера, извършване на научна, научно – изследователска и развойна дейност и въвеждане на нови методологии за лечение, обучение на специализанти и продължителна квалификация; организация и извършване на съвместни разработки с други медицински заведения и неправителствени организации; търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите, както и всяка друга дейност, свързана с горепосоченото и разрешена от закона.
+ Извършване на специализирана извънболнична дейност в медицинския център и свързана с нея търговска дейност за нуждите на медицинския център и за обслужване на пациентите по смисъла и съобразно Закона за лечебните заведения.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма