Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЕОГЛОБАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206587446
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 16, 2021 09:44
Наименование
ГЕОГЛОБАЛ
Транслитерация
GeoGlobal Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Райко Даскалов, 68, ет. 2, офис 8 Виж на картата
Има 88 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Сделки с недвижими имоти в страната и чужбина, покупко-продажба, отдаване под наем, ремонтни дейности на недвижими имоти, строителство в страната и в чужбина, комисионерска дейност, вътреш... Сделки с недвижими имоти в страната и чужбина, покупко-продажба, отдаване под наем, ремонтни дейности на недвижими имоти, строителство в страната и в чужбина, комисионерска дейност, вътрешно интериорен дизайн, транспортна дейност в страната и в чужбина, производство, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетеринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, туристическа дейност – туроператорство и туристическо агентство, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки в страната и в чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Валерия Солодка (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Валерия Солодка (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЕОГЛОБАЛ ЕООД на латиница "GeoGlobal Ltd" с ЕИК/ПИК 206587446 е основана на 16 Юли 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-07-16
Регистрация на фирмата

2021-08-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, ул. Търговска, 30
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Райко Даскалов, 68, ет. 2, офис 8
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- изработване и поддръжка на правно-информационна платформа за онлайн правни консултации и изготвяне на документи, посредничество при инвестиционна дейност в страната и чужбина, покупко-продажба, наем и пренаемане на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Сделки с недвижими имоти в страната и чужбина, покупко-продажба, отдаване под наем, ремонтни дейности на недвижими имоти, строителство в страната и в чужбина, комисионерска дейност, вътрешно интериорен дизайн, транспортна дейност в страната и в чужбина, производство, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетеринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, туристическа дейност – туроператорство и туристическо агентство, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки в страната и в чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2021-09-14

2023-11-24

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма