Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОЛАР ЕНЕРДЖИ ТРЕЙДИНГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206604073
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206604073 от 2021-08-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 2, 2021 08:51
Наименование
СОЛАР ЕНЕРДЖИ ТРЕЙДИНГ
Транслитерация
SOLAR ENERGY TRADING
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Царацово, ул.Клиси пара, 21, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
35.30 - Производство и разпределение на топлинна енергия
Предмет на дейност
Производство и продажба на електрическа енергия от алтернативни и възобновяеми енергийни източници, като фотоволтаични електрогенератори, ветрогенератори, водноелектрически централи, биомаса, ... Производство и продажба на електрическа енергия от алтернативни и възобновяеми енергийни източници, като фотоволтаични електрогенератори, ветрогенератори, водноелектрически централи, биомаса, биогаз и други; покупко продажба на соларни модули, акумулатори, инвертори, ветрогенератори и части към тях; доставка монтаж и пуск на соларни фотоволтаични електроцентрали и ветрогенераторни и соларни паркове, търговия, продажба и поддръжка на такива инсталации и с части от тях, събиране, транспортиране, временно съхранение, третиране, рециклиране и/или оползотворяване на отпадъци, внос, износ, реекспорт, както и всички други дейности и услуги, позволени от закона, като при законна необходимост от получаване на разрешение за извършване на съответната дейност, дейността ще се извършва след получаването на такова. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Иван Шибилев Ангелов (свързан с 8 фирми)
Управител: Ангел Иванов Ангелов (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Иван Шибилев Ангелов (свързан с 8 фирми)
Съдружник: Ангел Иванов Ангелов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОЛАР ЕНЕРДЖИ ТРЕЙДИНГ ООД на латиница "SOLAR ENERGY TRADING" с ЕИК/ПИК 206604073 е основана на 2 Август 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МабАн Консултинг", но на 10 Април 2023 година то бива сменено на сегашното "СОЛАР ЕНЕРДЖИ ТРЕЙДИНГ". Седалището на компанията се намира в с. Царацово, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2021-08-02
Регистрация на фирмата

2021-08-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206604073 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-04-10
Промяна наименование
Името се сменя от МабАн Консултинг на СОЛАР ЕНЕРДЖИ ТРЕЙДИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Скайлер, 3, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Царацово, ул.Клиси пара, 21, ет. 1
Промяна съдружници
- Хуан Фернандес Мабанта - 400 лв - 40.00% дял
- Иван Шибилев Ангелов - 200 лв - 20.00% дял
- Ангел Иванов Ангелов - 400 лв - 40.00% дял
Промяна предмет на дейност
- консултантска и посредническа дейност, дистрибуция на стоки и изделия в страната и чужбина, търговски сделки за покупко-продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки, и такива по търговско представителство и посредничество, сделки по внос, износ, реекспорт, и бартерни сделки, като при законна необходимост от получаване на разрешение за извършване на съответната дейност, дейността ще се извършва след получаването на такова.
+ Производство и продажба на електрическа енергия от алтернативни и възобновяеми енергийни източници, като фотоволтаични електрогенератори, ветрогенератори, водноелектрически централи, биомаса, биогаз и други; покупко продажба на соларни модули, акумулатори, инвертори, ветрогенератори и части към тях; доставка монтаж и пуск на соларни фотоволтаични електроцентрали и ветрогенераторни и соларни паркове, търговия, продажба и поддръжка на такива инсталации и с части от тях, събиране, транспортиране, временно съхранение, третиране, рециклиране и/или оползотворяване на отпадъци, внос, износ, реекспорт, както и всички други дейности и услуги, позволени от закона, като при законна необходимост от получаване на разрешение за извършване на съответната дейност, дейността ще се извършва след получаването на такова.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма