Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОЛЕВИ ФИНАНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206604689
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 2, 2021 13:02
Наименование
КОЛЕВИ ФИНАНС
Транслитерация
KOLEVI FINANCE
Оборот
3,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Клисура, 44В Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
46.90 - Неспециализирана търговия на едро
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, оказионни магазини, търговско ... Вътрешна и външна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, оказионни магазини, търговско посредничество и представителство. комисионна търговия, посредничество, представителство и агентство на наши и чужди фирми, физически и юридически лица, строително-ремонтна дейност на сгради и съоръжения в страната и чужбина и при необходимост продажбата им; туристически услуги-вътрешен и международен туризъм, консултантска дейност, посредническа дейност, комисионерска дейност, продажба на стоки по електронен път, складова, хотелиерска, туристическа, рекламна, ресторантьорска дейност. Извършване на посредническа дейност по наемане на работа, в Република България, в други държави и на моряци след регистрация в Агенцията по заетостта, както и други дейности, незабранени от закон или друг нормативен акт.Предоставяне на куриерски услуги, спедиторска дейност, обработка, складиране и дистрибуция на документи , стоки и товари, вътрешен и международен транспорт, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, дейност като застрахователен агент, всякакви други дейности незабранени със закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност , тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Владислав Койчев Колев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Владислав Койчев Колев (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 3,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОЛЕВИ ФИНАНС ЕООД на латиница "KOLEVI FINANCE" с ЕИК/ПИК 206604689 е основана на 2 Август 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 3,000 лв.

Хронология

2021-08-02
Регистрация на фирмата

2022-02-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Клисура, 44В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Клисура, 44В
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска и вътрешнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, оказионни магазини, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Вътрешна и външна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, оказионни магазини, търговско посредничество и представителство. комисионна търговия, посредничество, представителство и агентство на наши и чужди фирми, физически и юридически лица, строително-ремонтна дейност на сгради и съоръжения в страната и чужбина и при необходимост продажбата им; туристически услуги-вътрешен и международен туризъм, консултантска дейност, посредническа дейност, комисионерска дейност, продажба на стоки по електронен път, складова, хотелиерска, туристическа, рекламна, ресторантьорска дейност. Извършване на посредническа дейност по наемане на работа, в Република България, в други държави и на моряци след регистрация в Агенцията по заетостта, както и други дейности, незабранени от закон или друг нормативен акт.Предоставяне на куриерски услуги, спедиторска дейност, обработка, складиране и дистрибуция на документи ,стоки и товари, вътрешен и международен транспорт, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, дейност като застрахователен агент, всякакви други дейности незабранени със закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност ,тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма