Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Нубес Софт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206606398
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 3, 2021 11:56
Наименование
Нубес Софт
Транслитерация
Nubes Soft LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Белоток, 3, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Счетоводни консултации, услуги и одит, специализирано счетоводно предприятие, в чийто предмет на дейност е включено и организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни междинни и други ... Счетоводни консултации, услуги и одит, специализирано счетоводно предприятие, в чийто предмет на дейност е включено и организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, административни консултации и услуги, търговия с всякакви услуги на граждани и фирми, търговско представителство, агентство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, мениджмънт, маркетингова и рекламна дейност /след лиценз/, както и всяка друга незабранена от закона дейност, която по предмет и обем изисква воденето и да става по търговски начин, а когато има разрешителен режим или лиценз-след съответното разрешение /лиценз/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛЕТ КИРИЛОВА ВЪЛЧЕВА (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Кирил Димитров Димитров 100.00 лв - 33.33% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Дияна Банкова Неделчева 100.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Явор Валентинов Димитров 100.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛЕТ КИРИЛОВА ВЪЛЧЕВА (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
300 лева (300 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Нубес Софт ЕООД на латиница "Nubes Soft LTD" с ЕИК/ПИК 206606398 е основана на 3 Август 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 300 лева.

Хронология

2021-08-03
Регистрация на фирмата

2023-11-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, бул. "25 септември", 78, административна сграда, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Белоток, 3, вх. А, ет. 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Дейности в областта на информационните технологии. Създаване и разработване на компютърни системи за целите на финансово одиторски проверки. Отдаване под наем и продажба на компютърни системи и софтуерни продукти. Консултантска дейност в областта на информационните технологии. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на всякакъв вид стоки с цел продажба. Отдаване под наем на собствени и наети недвижими имоти. Управление и поддръжка на недвижимо имущество – реконструкция, ремонт, стопанисване на собствеността. Хотелиерство и ресторантьорство. Вътрешен и международен туризъм, туроператорски и турагентски услуги. Търговско представителство и посредничество в страната и чужбина. Рекламни, информационни, програмни или предоставянето на други видове услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Счетоводни консултации, услуги и одит, специализирано счетоводно предприятие, в чийто предмет на дейност е включено и организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, административни консултации и услуги, търговия с всякакви услуги на граждани и фирми, търговско представителство, агентство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, мениджмънт, маркетингова и рекламна дейност /след лиценз/, както и всяка друга незабранена от закона дейност, която по предмет и обем изисква воденето и да става по търговски начин, а когато има разрешителен режим или лиценз-след съответното разрешение /лиценз/.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма