Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Копи Трейдингс ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206612209
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 9, 2021 15:29
Наименование
Копи Трейдингс
Транслитерация
Copy Tradings Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Едисон, 15, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Управление и менажиране на спортни площадки, провеждане на курсове, семинари и обучения, организиране на партита, състезания и изпити, изграждане на тенис кортове, посреднически и комисион... Управление и менажиране на спортни площадки, провеждане на курсове, семинари и обучения, организиране на партита, състезания и изпити, изграждане на тенис кортове, посреднически и комисионни услуги, търговия, рекламни услуги, управление и поддържане на спортни зали и съоръжения, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Иванов Иванов (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Ивайло Иванов Иванов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Николай Иванов Иванов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ИВАНОВ ИВАНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Копи Трейдингс ООД на латиница "Copy Tradings Ltd." с ЕИК/ПИК 206612209 е основана на 9 Август 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-08-09
Регистрация на фирмата

2023-03-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, бл. 63, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Едисон, 15, вх. В, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия със стоки в страната и чужбина, внос и износ; търговия на едро и дребно, производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; мениджмънт, маркетинг, консултинг, комисионна, складова, лизингова, рекламна, информационна и дистрибуторска дейност; услуги на физически и юридически лица в областта на бита, промишлеостта и селското стопанство, както и всички други търговски дейности, незабранени от законите на Република България.
+ Управление и менажиране на спортни площадки, провеждане на курсове, семинари и обучения, организиране на партита, състезания и изпити, изграждане на тенис кортове, посреднически и комисионни услуги, търговия, рекламни услуги, управление и поддържане на спортни зали и съоръжения, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство.

2023-10-05

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма