Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЪГЛОВ 2021 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206613421
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 10, 2021 13:21
Наименование
МЪГЛОВ 2021
Транслитерация
MAGLOV 2021
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Бенковски, Първа, 21 Виж на картата
Предмет на дейност
Транспортна дейност в страната и чужбина. Услуги с товарен автомобил. Внос и износ на автомобили. Внос и износ на авточасти. Автосервизни дейности . Търговия на едро и дребно в страната и чужбина. Про... Транспортна дейност в страната и чужбина. Услуги с товарен автомобил. Внос и износ на автомобили. Внос и износ на авточасти. Автосервизни дейности . Търговия на едро и дребно в страната и чужбина. Производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид ; комисионна, складова, лизингова и друга дейност на търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия, търговия с хранителни и нехранителни стоки , търговия със строителни материали, туризъм, хотелиерство, строителство, извършване на проектантски и консултантски услуги , дигитална реклама, проектиране; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; довършителни строителни дейности; монтаж на дограма; саниране на сгради; изграждане на инсталации; строителство на пътища; ремонтни дейности; строителство на хидротехнически съоръжения; търговско представителство и посредничество; В и К услуги; както и извършване на всяка друга търговска дейност или предоставяне на услуга, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮБОМИР БЛАГОВ МЪГЛОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛЮБОМИР БЛАГОВ МЪГЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЪГЛОВ 2021 ЕООД на латиница "MAGLOV 2021" с ЕИК/ПИК 206613421 е основана на 10 Август 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Бенковски, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-08-10
Регистрация на фирмата

2022-05-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Гелеменово, ул. Осемнадесета, 1А
+ БЪЛГАРИЯ, с. Бенковски, Първа, 21
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; проектиране; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; довършителни строителни дейности; монтаж на дограма; саниране на сгради; изграждане на инсталации; строителство на пътища; ремонтни дейности; строителство на хидротехнически съоръжения; търговско представителство и посредничество; В и К услуги; предприемаческа дейност; консултантски услуги; както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Транспортна дейност в страната и чужбина. Услуги с товарен автомобил. Внос и износ на автомобили. Внос и износ на авточасти. Автосервизни дейности . Търговия на едро и дребно в страната и чужбина. Производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид ; комисионна, складова, лизингова и друга дейност на търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия, търговия с хранителни и нехранителни стоки , търговия със строителни материали, туризъм, хотелиерство, строителство, извършване на проектантски и консултантски услуги , дигитална реклама, проектиране; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; довършителни строителни дейности; монтаж на дограма; саниране на сгради; изграждане на инсталации; строителство на пътища; ремонтни дейности; строителство на хидротехнически съоръжения; търговско представителство и посредничество; В и К услуги; както и извършване на всяка друга търговска дейност или предоставяне на услуга, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма