Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Пи Ес Ди Пласт ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206641552
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 7, 2021 12:08
Наименование
Пи Ес Ди Пласт
Транслитерация
PSD Plast OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, Македония, 21 Виж на картата
Код на икономическа дейност
68.31 - Дейност на агенции за недвижими имоти
Предмет на дейност
Посредническа дейност и консултации при търсене и предлагане на недвижими имоти, покупка, продажба и управление на недвижими имоти, както и търговия на едро и дребно със стоки и услуги от вяска... Посредническа дейност и консултации при търсене и предлагане на недвижими имоти, покупка, продажба и управление на недвижими имоти, както и търговия на едро и дребно със стоки и услуги от вяскакъв вид, чрез търговски обекти и интернет, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки, машини и съоръжения с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид на едро и дребно в страната и чужбина, информационни и маркетингови услуги, превоз на хора и товари, спедиционна, ресторантьорска, хотелиерска, туристическа, рекламна, програмна, комисионна, лизингова, складова, техническо-консултантска дейности, кaктo и вcякa дpугa дeйнocт, отговаряща и попадаща в обхвата нa чл. 1 oт ТЗ, включително и cлeд cнaбдявaнe c нeoбxoдимoтo pазрeшeниe, ако зa упpaжнявaнeтo й ce изиcквa тaкoвa пo cилaтa нa нopмaтивeн aкт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ива Станиславова Аролска (свързан с 1 фирма)
Управител: Пламена Георгиева Петрова (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Пламена Георгиева Петрова 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Ива Станиславова Аролска 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Пи Ес Ди Пласт ООД на латиница "PSD Plast OOD" с ЕИК/ПИК 206641552 е основана на 7 Септември 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2021-09-07
Регистрация на фирмата

2022-10-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Крън, Спартак, 47
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, Македония, 21
Промяна предмет на дейност
- Производство на листове, плочи, тръби и профили, от пластмаси, както и търговия на едро и дребно със стоки и услуги от вяскакъв вид, чрез търговски обекти и интернет, търговско представителство и посредничество, покупко-продажба и управление на недвижими и движими имоти, покупка на стоки, машини и съоръжения с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид на едро и дребно в страната и чужбина. Информационни и маркетингови услуги, превоз на хора и товари, спедиционна, ресторантьорска, хотелиерска, туристическа, рекламна, програмна, комисионна, лизингова, складова, техническо-консултантска дейности, кaктo и вcякa дpугa дeйнocт, отговаряща и попадаща в обхвата нa чл. 1 oт ТЗ, включително и cлeд cнaбдявaнe c нeoбxoдимoтo pазрeшeниe, ако зa упpaжнявaнeтo й ce изиcквa тaкoвa пo cилaтa нa нopмaтивeн aкт.
+ Посредническа дейност и консултации при търсене и предлагане на недвижими имоти, покупка, продажба и управление на недвижими имоти, както и търговия на едро и дребно със стоки и услуги от вяскакъв вид, чрез търговски обекти и интернет, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки, машини и съоръжения с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид на едро и дребно в страната и чужбина, информационни и маркетингови услуги, превоз на хора и товари, спедиционна, ресторантьорска, хотелиерска, туристическа, рекламна, програмна, комисионна, лизингова, складова, техническо-консултантска дейности, кaктo и вcякa дpугa дeйнocт, отговаряща и попадаща в обхвата нa чл. 1 oт ТЗ, включително и cлeд cнaбдявaнe c нeoбxoдимoтo pазрeшeниe, ако зa упpaжнявaнeтo й ce изиcквa тaкoвa пo cилaтa нa нopмaтивeн aкт.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма