Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПСАЙК ТЕХНОЛОДЖИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206648372
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 13, 2021 16:48
Наименование
ПСАЙК ТЕХНОЛОДЖИС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. Ангел войвода, 74, ет. 7 Виж на картата
Предмет на дейност
Консултантска дейност, изработване на медийни стратегии и на мултимедийни продукти, информационни и електронни (интернет) услуги, сделки с интелектуална собственост и трансфер на нови технологии... Консултантска дейност, изработване на медийни стратегии и на мултимедийни продукти, информационни и електронни (интернет) услуги, сделки с интелектуална собственост и трансфер на нови технологии; изработка, разработка и поддръжка на софтуер и софтуерни продукти, проектиране на софтуерни продукти и системи; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, както и извършване на всякаква друга основна, помощна и странична (съответно лицензирана) незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ВЕЛИЧКОВ НЕДКОВ
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ВЕЛИЧКОВ НЕДКОВ
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПСАЙК ТЕХНОЛОДЖИС ЕООД с ЕИК/ПИК 206648372 е основана на 13 Септември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2021-09-13
Регистрация на фирмата

2021-09-29
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност, изработване на медийни стратегии и на мултимедийни продукти, информационни и електронни - интернет услуги, сделки с интелектуална собственост и трансфер на нови технологии, изработка, разработка и поддръжка на софтуер и софтуерни продукти, проектиране на софтуерни продукти и системи, търговия с криптовалути, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, както и извършване на всякаква друга основна, помощна и странична, съответно лицензирана, незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл. 1 от ТЗ.
+ Консултантска дейност, изработване на медийни стратегии и на мултимедийни продукти, информационни и електронни (интернет) услуги, сделки с интелектуална собственост и трансфер на нови технологии; изработка, разработка и поддръжка на софтуер и софтуерни продукти, проектиране на софтуерни продукти и системи; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, както и извършване на всякаква друга основна, помощна и странична (съответно лицензирана) незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма