Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Маринела Гатева Крафт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206649727
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206649727 от 2021-09-17 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
September 14, 2021 13:51
Наименование
Маринела Гатева Крафт
Транслитерация
MARINELA GATEVA CRAFT
Оборот
8,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, БУЛ. МОГИЛЬОВ, 64 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
74.90 - Други професионални дейности, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Проучвателна. Изследователска, консултантска, конструкторска, проектантска, преводаческа, технологична, внедрителска, производствена, транспортна, маркетингова, артистична и творче... Проучвателна. Изследователска, консултантска, конструкторска, проектантска, преводаческа, технологична, внедрителска, производствена, транспортна, маркетингова, артистична и творческа дейност, дизайн, посредническа следСъответно разрешение на надлежен орган, инженерингова, програмна, ремонтна, монтажна, сервизна, търговска, рекламна [без книгопечат/, инвестиционна, както и всички други дейности, незабранени със закон в областта на машиностроенето, уредостроенето, химическата промишленост, енергетиката, електротехниката, електрониката, автоматиката, изчислителна татехника, програмирането, дървообработването, металургията, рудодобива и минералните суровини, селското стопанство, бита образованието, хранително вкусовата промишленост, туризма, спорта и други области на стопанството. Вътрешна и външна търговия. Производство, преработка и продажба на разрешените от закона стоки. Консултантски услуги, сделки с недвижими имоти, финансово счетоводни услуги, бартерни сделки, информационна, програмна, импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, туристическа дейност, компютърни игри и интернет услуги, машинописни и шивашки услуги, продажба на петролни продукти и техни производни, ресторантьорска, строителна, дърводелска, дистрибуторска, транспортна, включително таксиметрова дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба, осъществяване на търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, осъществяване на сделки и по предоставяне на услуги -превозни, хотелиерски, , информационни и импресарски, производство на разрешена селскостопанска продукция и търговия с такава, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос, износ, маркетинг, видео и звукозаписи, ноу-хау, осъществяване на други дейности, които не са забранени от закона, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИНЕЛА ИВАНОВА ГАТЕВА
Едноличен собственик на капитала
МАРИНЕЛА ИВАНОВА ГАТЕВА
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 8,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Маринела Гатева Крафт ЕООД на латиница "MARINELA GATEVA CRAFT" с ЕИК/ПИК 206649727 е основана на 14 Септември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Габрово, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 8,000 лв.

Хронология

2021-09-14
Регистрация на фирмата

2021-09-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206649727 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма