Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СРЕДА ИЗРАБОТКА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206653818
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206653818 от 2021-10-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 16, 2021 15:06
Наименование
СРЕДА ИЗРАБОТКА
Транслитерация
SREDA IZRABOTKA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 35, вх. 5, ет. 4 Виж на картата
Има 281 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
покупко-продажба на техническо и компютърно оборудване, разработване на софтуер, разработване на мобилни приложения, ИТ консултации, продажба на софтуерни лицензи, техническа поддръжка, тъ... покупко-продажба на техническо и компютърно оборудване, разработване на софтуер, разработване на мобилни приложения, ИТ консултации, продажба на софтуерни лицензи, техническа поддръжка, търговия на дребно и едро, търговия с не хранителни стоки, посреднически услуги, вътрешно и външнотърговска дейност-внос или износ на стоки, покупко-продажба, транспортна дейност в страната и чужбина, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНДРЕЙ ЕВГЕНЬЕВИЧ РИБАКИН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНДРЕЙ ЕВГЕНЬЕВИЧ РИБАКИН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СРЕДА ИЗРАБОТКА ЕООД на латиница "SREDA IZRABOTKA" с ЕИК/ПИК 206653818 е основана на 16 Септември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕКВИПТРЕЙД", но на 27 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "СРЕДА ИЗРАБОТКА". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2021-09-16
Регистрация на фирмата

2021-10-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206653818 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-05-27
Промяна наименование
Името се сменя от ЕКВИПТРЕЙД на СРЕДА ИЗРАБОТКА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.ЕМОНА, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.ЕМОНА, 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- търговия на дребно и едро, търговия с не хранителни стоки, посреднически услуги, вътрешно и външнотърговска дейност-внос или износ на стоки, покупко-продажба, транспортна дейност в страната и чужбина, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ разработване на софтуер, разработване на мобилни приложения, ИТ консултации, продажба на софтуерни лицензи, техническа поддръжка, търговия на дребно и едро, търговия с не хранителни стоки, посреднически услуги, вътрешно и външнотърговска дейност-внос или износ на стоки, покупко-продажба, транспортна дейност в страната и чужбина, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2022-11-18
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-05-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.ЕМОНА, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 35, вх. 5, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- разработване на софтуер, разработване на мобилни приложения, ИТ консултации, продажба на софтуерни лицензи, техническа поддръжка, търговия на дребно и едро, търговия с не хранителни стоки, посреднически услуги, вътрешно и външнотърговска дейност-внос или износ на стоки, покупко-продажба, транспортна дейност в страната и чужбина, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ покупко-продажба на техническо и компютърно оборудване, разработване на софтуер, разработване на мобилни приложения, ИТ консултации, продажба на софтуерни лицензи, техническа поддръжка, търговия на дребно и едро, търговия с не хранителни стоки, посреднически услуги, вътрешно и външнотърговска дейност-внос или износ на стоки, покупко-продажба, транспортна дейност в страната и чужбина, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма