Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕЛ ЕКСПРЕС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206653841
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206653841 от 2022-04-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 16, 2021 15:11
Наименование
ТЕЛ ЕКСПРЕС
Транслитерация
TEL EXPRESS
Оборот
16,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Червен бряг, ул. "Стефан Караджа", 17, вх. В, ет. 4 Виж на картата
Код на икономическа дейност
35.11 - Производство на електрическа енергия
Предмет на дейност
Развитие и управление на проекти от възобновяеми енергийни източници, производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, производство, пренос и разпределение на електроене... Развитие и управление на проекти от възобновяеми енергийни източници, производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, производство, пренос и разпределение на електроенергия Покупка , продажба и сервизиране на мобилни телефони, таблети, компютри , принтери и други периферни устройства за тях . Покупка и продажба на консумативи за принтери и/или други устройства за тях . Строително монтажни и ремонтни дейности на недвижими имоти и съоражения , покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен, или обработен вид; продажба на стоки собствено производство ; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки ; валутни сделки ;складови сделки ; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, или други услуги; внос , износ на стоки; маркетнинг, консултантски услуги; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност незабранена от закона . прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мартин Мирославов Пътов
Едноличен собственик на капитала
Мартин Мирославов Пътов
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 16,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕЛ ЕКСПРЕС ЕООД на латиница "TEL EXPRESS" с ЕИК/ПИК 206653841 е основана на 16 Септември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Червен бряг, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 16,000 лв.

Хронология

2021-09-16
Регистрация на фирмата

2022-04-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206653841 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-11-07
Промяна предмет на дейност
- Покупка, продажба и сервизиране на мобилни телефони, таблети, компютри, принтери и други периферни устройства за тях. Покупка и продажба на консумативи за принтери и/или други устройства за тях. Строително монтажни и ремонтни дейности на недвижими имоти и съоръжения, покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен, или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни,спедиционни и превозни сделки; валутни сделки ;складови сделки ; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, или други услуги; внос, износ на стоки; маркетнинг,консултантски услуги; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ Развитие и управление на проекти от възобновяеми енергийни източници, производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, производство, пренос и разпределение на електроенергия Покупка , продажба и сервизиране на мобилни телефони, таблети, компютри , принтери и други периферни устройства за тях . Покупка и продажба на консумативи за принтери и/или други устройства за тях . Строително монтажни и ремонтни дейности на недвижими имоти и съоражения , покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен, или обработен вид; продажба на стоки собствено производство ; търговско представителство и посредничество; комисионни,спедиционни и превозни сделки ; валутни сделки ;складови сделки ; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, или други услуги; внос , износ на стоки; маркетнинг,консултантски услуги; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност незабранена от закона .

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма