Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ СТОИМЕНОВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206654603
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206654603 от 2021-10-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 17, 2021 10:57
Наименование
КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ СТОИМЕНОВ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Йордан Радичков", 5 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Преработка и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински характер, наемане и обработка на земеделски земи, извършване на селскостопански услуги, технически и механизирани ... Преработка и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински характер, наемане и обработка на земеделски земи, извършване на селскостопански услуги, технически и механизирани услуги, складова дейност. Извършване на инвестиции в строителната дейност, строителство и строително-ремонтна дейност.Обзавеждане и проектиране на недвижими имоти. Придобиване право на собственост и ограничени вещни права върху недвижими имоти. Консултантска дейност и всякаква друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ СТОИМЕНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ СТОИМЕНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ СТОИМЕНОВ ЕООД с ЕИК/ПИК 206654603 е основана на 17 Септември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФОНДИ", но на 5 Април 2022 година то бива сменено на сегашното "КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ СТОИМЕНОВ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-09-17
Регистрация на фирмата

2021-10-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206654603 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-11-30
Промяна предмет на дейност
- Международен и вътрешен транспорт, товарна и транспортна дейност в страната и чужбина, интермодален и мултимодален транспорт, с наети и собствени транспортни средства и контейнери, логистика, складова, дистрибутроска и комисионна дейност; транспорт по суша, въздух и вода както и превоз на пътници, за собствена сметка или за сметка на трети лица, взимане и отдаване под наем на всякакъв вид превозни средства, летателни, водни и сухопътни, включително влакове и влакови композиции, спедиционна дейност в страната и чужбина, вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, отдаване на автомобили и други транспортни средства под наем, стоков контрол, митническо агентиране, продажба и сервиз на всякакъв вид транспортни средства, консултантски и информационни услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, при спазване на съответните лицензионни и разрешителни режим.
+ Преработка и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински характер, наемане и обработка на земеделски земи, извършване на селскостопански услуги, технически и механизирани услуги, складова дейност. Извършване на инвестиции в строителната дейност, строителство и строително-ремонтна дейност.Обзавеждане и проектиране на недвижими имоти. Придобиване право на собственост и ограничени вещни права върху недвижими имоти. Консултантска дейност и всякаква друга дейност незабранена от закона.

2022-04-05
Промяна наименование
Името се сменя от ФОНДИ на КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ СТОИМЕНОВ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. "Георги Бенковски", 14, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Йордан Радичков", 5
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма