Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖЕЙ БИ КРИПТО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206655025
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 17, 2021 13:35
Наименование
ДЖЕЙ БИ КРИПТО
Транслитерация
JB CRYPTO LTD
Оборот
2,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, КАМЕННА, 6, вх. А Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Откриване и експлоатация на складове, магазини, ресторанти, барове, кафе-аперитиви, хотели, къщи за гости, онлайн магазини, сделки с интелектуална собственост, лизинг, строителство... Откриване и експлоатация на складове, магазини, ресторанти, барове, кафе-аперитиви, хотели, къщи за гости, онлайн магазини, сделки с интелектуална собственост, лизинг, строителство, строително-монтажни работи, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първичен, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; бартерни сделки и други незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИЯН ЙОРДАНОВ ДОЙЧЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИЯН ЙОРДАНОВ ДОЙЧЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 2,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖЕЙ БИ КРИПТО ЕООД на латиница "JB CRYPTO LTD" с ЕИК/ПИК 206655025 е основана на 17 Септември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 2,000 лв.

Хронология

2021-09-17
Регистрация на фирмата

2023-07-11
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Откриване и експлоатация на складове, магазини, ресторанти, барове, ;кафе-аперитиви, хотели, къщи за гости, онлайн магазини,- сделки с нтелектуална собственост; лизинг; строителство, строително-монтажни заботи; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в тьреокачзлен, преработен или обргботен вид,- продажба на стоки от :обствено производство; бартерни сделки и други незабранени от закона дейности.
+ Откриване и експлоатация на складове, магазини, ресторанти, барове, кафе-аперитиви, хотели, къщи за гости, онлайн магазини, сделки с интелектуална собственост, лизинг, строителство, строително-монтажни работи, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първичен, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; бартерни сделки и други незабранени от закона дейности.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма