Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТОП МЕДИК 2021 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206655935
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 20, 2021 08:22
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТОП МЕДИК 2021
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, Искър, бл. 1, вх. В, ет. 3 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: дерматология и венерология;ортопедия;съдови болести; изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдении... Специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: дерматология и венерология;ортопедия;съдови болести; изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдениия на болни в амбулаторни и домашни условия; консултации;лекарствени проучвания; здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи и имунизации; извършване на инвазивни козметични и дерматологични процедури, лечебни процедури, физиотерапия, хипербарна оксигинеция- барокамера, холистична терапия, специализирани прегледи, извършване на търговски сделки във връзка с осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациенти съгласно чл. 3, ал.5 от Закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СВЕТЛА ЖЕКОВА ЖЕКОВА-РЕДЖЕПОГЛУ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРИЯ ГРУДЕВА МИРЧЕВА 50.00 лв - 50.00% дял
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИМИТЪР РУМЕНОВ РУНКОВ 50.00 лв - 50.00% дял
Едноличен собственик на капитала
МАРИЯ ГРУДЕВА МИРЧЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТОП МЕДИК 2021 ЕООД с ЕИК/ПИК 206655935 е основана на 20 Септември 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ямбол, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2021-09-20
Регистрация на фирмата

2021-10-06
Промяна предмет на дейност
- Специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: дерматология и венерология;съдови болести; изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдениия на болни в амбулаторни и домашни условия; консултации;лекарствени проучвания; здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи и имунизации; извършване на инвазивни козметични и дерматологични процедури, лечебни процедури, физиотерапия, хипербарна оксигинеция- барокамера, холистична терапия, специализирани прегледи. извършване на всички търговски сделки за осъществяваните медицински дейности и за обслуждане на пациенти съгласно закона за лечебните заведения, както и всякакви други търговски сделки и други незбранени от закона дейности.
+ Специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: дерматология и венерология;ортопедия;съдови болести; изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдениия на болни в амбулаторни и домашни условия; консултации;лекарствени проучвания; здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи и имунизации; извършване на инвазивни козметични и дерматологични процедури, лечебни процедури, физиотерапия, хипербарна оксигинеция- барокамера, холистична терапия, специализирани прегледи, извършване на търговски сделки във връзка с осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациенти съгласно чл. 3, ал.5 от Закона за лечебните заведения.

2021-12-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма