Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТОП МЕДИК 2021 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206655935
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 20, 2021 08:22
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТОП МЕДИК 2021
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, Искър, бл. 1, вх. В, ет. 3 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: дерматология и венерология;ортопедия;съдови болести; изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдении... Специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: дерматология и венерология;ортопедия;съдови болести; изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдениия на болни в амбулаторни и домашни условия; консултации;лекарствени проучвания; здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи и имунизации; извършване на инвазивни козметични и дерматологични процедури, лечебни процедури, физиотерапия, хипербарна оксигинеция- барокамера, холистична терапия, специализирани прегледи, извършване на търговски сделки във връзка с осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациенти съгласно чл. 3, ал.5 от Закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СВЕТЛА ЖЕКОВА ЖЕКОВА-РЕДЖЕПОГЛУ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРИЯ ГРУДЕВА МИРЧЕВА 50.00 лв - 50.00% дял
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИМИТЪР РУМЕНОВ РУНКОВ 50.00 лв - 50.00% дял
Едноличен собственик на капитала
МАРИЯ ГРУДЕВА МИРЧЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТОП МЕДИК 2021 ЕООД с ЕИК/ПИК 206655935 е основана на 20 Септември 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ямбол, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-09-20
Регистрация на фирмата

2021-10-06
Промяна предмет на дейност
- Специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: дерматология и венерология;съдови болести; изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдениия на болни в амбулаторни и домашни условия; консултации;лекарствени проучвания; здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи и имунизации; извършване на инвазивни козметични и дерматологични процедури, лечебни процедури, физиотерапия, хипербарна оксигинеция- барокамера, холистична терапия, специализирани прегледи. извършване на всички търговски сделки за осъществяваните медицински дейности и за обслуждане на пациенти съгласно закона за лечебните заведения, както и всякакви други търговски сделки и други незбранени от закона дейности.
+ Специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: дерматология и венерология;ортопедия;съдови болести; изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдениия на болни в амбулаторни и домашни условия; консултации;лекарствени проучвания; здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи и имунизации; извършване на инвазивни козметични и дерматологични процедури, лечебни процедури, физиотерапия, хипербарна оксигинеция- барокамера, холистична терапия, специализирани прегледи, извършване на търговски сделки във връзка с осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациенти съгласно чл. 3, ал.5 от Закона за лечебните заведения.

2021-12-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма