Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОБСИДИАН АРМОР ТЕКНОЛОДЖИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206656487
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 20, 2021 11:31
Наименование
ОБСИДИАН АРМОР ТЕКНОЛОДЖИ
Транслитерация
OBSIDIAN ARMOR TECHNOLOGY LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Райко Даскалов, 8 Виж на картата
Има 52 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, външна и вътрешна търговия, внос и износ на средства и апарати за отбранителната индустрия и за лична защита, както с всякакви други стоки и услуги; складова дейност; внос и износ;... Производство, външна и вътрешна търговия, внос и износ на средства и апарати за отбранителната индустрия и за лична защита, както с всякакви други стоки и услуги; складова дейност; внос и износ; реекспортни сделки; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; стоков контрол; подизпълнителска дейност, както и всички останали сделки и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МУРАТ ГЬОКСЕВЕНОГЛУ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МУРАТ ГЬОКСЕВЕНОГЛУ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОБСИДИАН АРМОР ТЕКНОЛОДЖИ ЕООД на латиница "OBSIDIAN ARMOR TECHNOLOGY LTD" с ЕИК/ПИК 206656487 е основана на 20 Септември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕЛИС БГ", но на 15 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "ОБСИДИАН АРМОР ТЕКНОЛОДЖИ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-09-20
Регистрация на фирмата

2023-09-15
Промяна наименование
Името се сменя от МЕЛИС БГ на ОБСИДИАН АРМОР ТЕКНОЛОДЖИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, УЛ. "ПОЛЕТ", 1, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Райко Даскалов, 8
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба, внос, износ, външна и вътрешна търговия на едро и дребно с шевни машини и части за тях, както и с всякакви други стоки и услуги; производство и търговия с текстил и текстилни изделия; реекспортни сделки; търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица; участие в други дружества в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; както и всички останали сделки и услуги, незабранени от закона.
+ Производство, външна и вътрешна търговия, внос и износ на средства и апарати за отбранителната индустрия и за лична защита, както с всякакви други стоки и услуги; складова дейност; внос и износ; реекспортни сделки; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; стоков контрол; подизпълнителска дейност, както и всички останали сделки и услуги, незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма