Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛИДЕР ПРО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206659486
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 23, 2021 09:43
Наименование
ЛИДЕР ПРО
Транслитерация
LEADER PRO EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бул. Шипченски проход, 18, бл. Галакси Трейд Център, ет. 2 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Бизнес консултации, услуги в областта на онлайн маркетинга, оптимизиране на онлайн реклама и търсенето, търговия в страната и чужбина; производство и продажба на собствени и чужди стоки в страна... Бизнес консултации, услуги в областта на онлайн маркетинга, оптимизиране на онлайн реклама и търсенето, търговия в страната и чужбина; производство и продажба на собствени и чужди стоки в страната и в чужбина; търговско представителство, посредничество и комисионни сделки, сделки на интелектуалната собственост в страната и в чужбина; производство и продажба на дигитални обучителни курсове, персонализирани обучения и уебинари в страната и чужбина; производство и продажба на учебни материали, имейли и бюлетини в страната и чужбинa. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕНЦИСЛАВ ВАСИЛЕВ ПОПОВ (свързан с 2 фирми)
Управител: ДИМИТЪР ИЛИЕВ ИЛИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ИЛИЕВ ИЛИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
700 лева (700 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛИДЕР ПРО ЕООД на латиница "LEADER PRO EOOD" с ЕИК/ПИК 206659486 е основана на 23 Септември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛИДЕРГРУП ПРО", но на 24 Януари 2022 година то бива сменено на сегашното "ЛИДЕР ПРО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 700 лева.

Хронология

2021-09-23
Регистрация на фирмата

2022-01-24
Промяна наименование
Името се сменя от ЛИДЕРГРУП ПРО на ЛИДЕР ПРО
Промяна предмет на дейност
- Търговия и дистрибуция на техника и оборудване, свързана с теле- и радио-комуникация, вкл. хардуерни и софтуерни продукти, друга техника и нейната поддръжка; Транспортни услуги, търговска дейност в страната и чужбина, производство и продажба на свои и чужди стоки в страната и чужбина, търговско представителство, посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, сделки е интелектуална собственост, търговия на едро и дистрибуция с машини, оборудване и техните консумативи.. Посредничество при логистични и транспортни услуги за същите стоки. Проектиране и изграждане на компютърни, комуникационни и информационни мрежи и системи и всякакви други, допустими от закона услуги на граждани и фирми, осъществявани по търговски начин.
+ Бизнес консултации, услуги в областта на онлайн маркетинга, оптимизиране на онлайн реклама и търсенето, търговия в страната и чужбина; производство и продажба на собствени и чужди стоки в страната и в чужбина; търговско представителство, посредничество и комисионни сделки, сделки на интелектуалната собственост в страната и в чужбина; производство и продажба на дигитални обучителни курсове, персонализирани обучения и уебинари в страната и чужбина; производство и продажба на учебни материали, имейли и бюлетини в страната и чужбинa.

2023-06-21

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма