Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЛМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206662774
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 27, 2021 09:09
Наименование
СЛМ
Транслитерация
SLM LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ВЕЛА ПЕЕВА, 11 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с дрехи и аксесоари, включително електронна търговия; създаване и управление на магазини за дрехи и аксесоари; шиене на дрехи собствено производство и чрез подизпълнители н... Търговия на едро и дребно с дрехи и аксесоари, включително електронна търговия; създаване и управление на магазини за дрехи и аксесоари; шиене на дрехи собствено производство и чрез подизпълнители на ишлеме; търговия на едро и дребно с разнообразни стоки, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; консултантски услуги, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; складови сделки, покупко-продажба на недвижими имоти; внос и износ на стоки; и всякакъв друг вид дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СВЕТЛОЗАР МИРЯНОВ СТОИЧКОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СВЕТЛОЗАР МИРЯНОВ СТОИЧКОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЛМ ЕООД на латиница "SLM LTD" с ЕИК/ПИК 206662774 е основана на 27 Септември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СВ ЕЛЕКТРИК", но на 29 Септември 2022 година то бива сменено на сегашното "СЛМ". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2021-09-27
Регистрация на фирмата

2022-09-29
Промяна наименование
Името се сменя от СВ ЕЛЕКТРИК на СЛМ
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ЕЛЕКТРИЧЕСКА И/ИЛИ ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ И ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ; ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ОТ АЛТЕРНАТИВНИ ИЗТОЧНИЦИ; ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА И/ИЛИ ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ ОТ КОНВЕНЦИОНАЛНИ И ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ; ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА И/ИЛИ ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ ОТ КОНВЕНЦИОНАЛНИ И ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ; РАЗРАБОТВАНЕ И РЕАЛИЗИРАНЕ НА ДРУГИ ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ И ДР.ВЕЩИ В ОБРАБОТЕН И/ИЛИ НЕОБРАБОТЕН ВИД; СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ; КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ; КАТО ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО Е УСТАНОВЕН ЛИЦЕНЗИОНЕН ИЛИ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ ЩЕ БЪДАТ ИЗВЪРШВАНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИЯТ ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ.
+ Търговия на едро и дребно с дрехи и аксесоари, включително електронна търговия; създаване и управление на магазини за дрехи и аксесоари; шиене на дрехи собствено производство и чрез подизпълнители на ишлеме; търговия на едро и дребно с разнообразни стоки, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; консултантски услуги, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; складови сделки, покупко-продажба на недвижими имоти; внос и износ на стоки; и всякакъв друг вид дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма