Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИЙПУОТЪР ОУШЪН СЪРВИСИЗ БЛГ. ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206663997
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206663997 от 2021-10-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 27, 2021 14:43
Наименование
ДИЙПУОТЪР ОУШЪН СЪРВИСИЗ БЛГ.
Транслитерация
DEEPWATER OCEAN SERVICES BLG. LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Стефан Караджа, 10, ет. 3 Виж на картата
Има 346 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Консултантски услуги при управление и изработване на проекти за изграждане и разработване на дълбоководни сондажи, планиране, процедурна и инженерна документация, поддръжка и надзор на извършван... Консултантски услуги при управление и изработване на проекти за изграждане и разработване на дълбоководни сондажи, планиране, процедурна и инженерна документация, поддръжка и надзор на извършваните дейности при извънредни ситуации, бизнес анализи, проучване и развитие, рекламна и информационна дейност, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение, или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Робин Джеймс Маккаски (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Робин Джеймс Маккаски (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИЙПУОТЪР ОУШЪН СЪРВИСИЗ БЛГ. ЕООД на латиница "DEEPWATER OCEAN SERVICES BLG. LTD." с ЕИК/ПИК 206663997 е основана на 27 Септември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Лобо Интернешънъл", но на 11 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното "ДИЙПУОТЪР ОУШЪН СЪРВИСИЗ БЛГ.". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2021-09-27
Регистрация на фирмата

2021-10-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206663997 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-02-11
Промяна наименование
Името се сменя от Лобо Интернешънъл на ДИЙПУОТЪР ОУШЪН СЪРВИСИЗ БЛГ.
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Бисер, 12, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Стефан Караджа, 10, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Онлайн маркетинг, мениджмънт, проучване и развитие, посредничество, представителство, услуги в сферата на информационните технологии, разработване на хардуер и софтуер, консултантски услуги в сферата на високите технологии, внос и износ на стоки и услуги, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение, или лиценз.
+ Консултантски услуги при управление и изработване на проекти за изграждане и разработване на дълбоководни сондажи, планиране, процедурна и инженерна документация, поддръжка и надзор на извършваните дейности при извънредни ситуации, бизнес анализи, проучване и развитие, рекламна и информационна дейност, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение, или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма