Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АНВИСКО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206664992
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 28, 2021 09:09
Наименование
АНВИСКО
Транслитерация
Anvisko EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, Търговска, 30 Виж на картата
Има 55 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
развиване на уеб приложения, информационни технологии, дигитален дизайн, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, въ... развиване на уеб приложения, информационни технологии, дигитален дизайн, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Георгиу Панайотис (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Георгиу Панайотис (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АНВИСКО ЕООД на латиница "Anvisko EOOD" с ЕИК/ПИК 206664992 е основана на 28 Септември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Кричим, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-09-28
Регистрация на фирмата

2021-12-02
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- развиване на уеб приложения, информационни технологии, дигитален дизайн, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ развиване на уеб приложения, информационни технологии, дигитален дизайн, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма