Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДРАГО БАРБЪР ШОП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206674940
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 5, 2021 14:24
Наименование
ДРАГО БАРБЪР ШОП
Транслитерация
DRAGO BARBERSHOP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Самоков, ул. Иван Доспевски, 56 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
96.02 - Фризьорски и козметични услуги
Предмет на дейност
Дейност на ресторанти и заведения за бързо обслужване. Фризьорство, Козметика, Хотелиерство, Ресторантьорство, Кетъринг, Изграждане, Поддръжка и експлоатация на спортно – развлекателни цен... Дейност на ресторанти и заведения за бързо обслужване. Фризьорство, Козметика, Хотелиерство, Ресторантьорство, Кетъринг, Изграждане, Поддръжка и експлоатация на спортно – развлекателни центрове, Туристическа, Рекламна и импресарска дейности в страната и чужбина, Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност с всякакъв вид маркетингова дейност, Посредничество, Агентство и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина, както и всякаква търговска дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДРАГОМИР ВАСИЛЕВ ДАМЯНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДРАГОМИР ВАСИЛЕВ ДАМЯНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДРАГО БАРБЪР ШОП ЕООД на латиница "DRAGO BARBERSHOP" с ЕИК/ПИК 206674940 е основана на 5 Октомври 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Драго Фуудс", но на 22 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "ДРАГО БАРБЪР ШОП". Седалището на компанията се намира в гр. Самоков, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2021-10-05
Регистрация на фирмата

2023-11-22
Промяна наименование
Името се сменя от Драго Фуудс на ДРАГО БАРБЪР ШОП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Самоков, ул. Иван Доспевски, 56
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Самоков, ул. Иван Доспевски, 56
Промяна предмет на дейност
- Дейност на ресторанти и заведения за бързо обслужване. Хотелиерство, Ресторантьорство, Кетъринг, Изграждане, Поддръжка и експлоатация на спортно – развлекателни центрове, Туристическа, Рекламна и импресарска дейности в страната и чужбина, Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност с всякакъв вид маркетингова дейност, Посредничество, Агентство и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина, както и всякаква търговска дейност, незабранена със закон.
+ Дейност на ресторанти и заведения за бързо обслужване. Фризьорство, Козметика, Хотелиерство, Ресторантьорство, Кетъринг, Изграждане, Поддръжка и експлоатация на спортно – развлекателни центрове, Туристическа, Рекламна и импресарска дейности в страната и чужбина, Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност с всякакъв вид маркетингова дейност, Посредничество, Агентство и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина, както и всякаква търговска дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма