Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИКСОЙЛУАН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206681881
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206681881 от 2022-11-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 11, 2021 13:49
Наименование
ИКСОЙЛУАН
Транслитерация
XOILONE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Златен рог, 16 В, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия и дистрибуция на дребно и на едро, представителство със или без склад, бункероване и транспортиране на петролни продукти, минерални и растителни, горива и смазочни материали и произво... Търговия и дистрибуция на дребно и на едро, представителство със или без склад, бункероване и транспортиране на петролни продукти, минерални и растителни, горива и смазочни материали и производни петролни продукти като цяло, включително химически продукти, нефтохимикали, течности, почистващи препарати, масла и греси, както и изграждане и поддръжка на петролни съоръжения и управление на бензиностанции, както в България, така и в чужбина. Извършване на геоложки проучвания, пряко и/или непряко, за собствена сметка или за сметка на трети лица, както в България, така и в чужбина, както на почвата, така и на офшорни кладенци, на всякакви видове минерали, а също и съхранение, транспорт, обработка и смесването им, при съблюдаване на действащите закони; - управление на бензиностанции, а също и всяка дейност, сходна, свързана или допълваща основната дейност, които включват продажба на едро и на дребно на всякакви продукти за леки автомобили, мотоциклети и камиони и всякакви аксесоари за комфорта на автомобилиста, включително механично обслужване, гуми, купе, автомобилни електрически инсталации, графитизиране и гресиране и презареждане на климатични инсталации;- препродажба и отдаване под наем на леки автомобили и мотоциклети, продажба на велосипеди и аксесоари за тях, продажба и монтаж на автомивки, услуги на ръчна или автоматична автомивка; - ресторантьорство, барове, заведения за сладолед и сладкарски с кетъринг услуги, препродажба на периодични ежедневници и книги и аксесоари за тях: cd, dvd, компютри и управление на периферни устройства. Фиксирана и мобилна телефония и съответните аксесоари и договори, дистрибуция на телефонни карти, презареждания за телефони, билети за пътуване и за градски и извънградски транспорт, карти и автомати за цигари и персонални продукти. Творческа дейност и други (в предвидените от закона граници и след получаване на съответните разрешения); - дейност по сухопътен транспорт на вещи за собствена сметка и/или за сметка на трети лица; транспорт на горива и производни продукти, за собствена сметка и за сметка на трети лица; - отдаване под наем или стопанисване на заводи, предприятия и дружества в сектора на въглеводородите, както и всяка друга дейност, разрешена от закона. Предметът на дейност се осъществява на територията на страната и чужбина. Всички дейности, за осъществяването на които се изискват специални разрешителни и лицензии, определени със закон, ще бъдат осъществявани след издаването на съответните лицензии и разрешителни. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Массимилиано Монти (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Массимилиано Монти (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИКСОЙЛУАН ЕООД на латиница "XOILONE" с ЕИК/ПИК 206681881 е основана на 11 Октомври 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2021-10-11
Регистрация на фирмата

2022-10-13
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия и дистрибуция на дребно и на едро, представителство със или без склад, бункероване и транспортиране на петролни продукти, минерални и растителни, горива и смазочни материали и производни петролни продукти като цяло, включително химически продукти, нефтохимикали, течности, почистващи препарати, масла и греси, както и изграждане и поддръжка на петролни съоръжения и управление на бензиностанции, както в Италия, така и в чужбина. Извършване на геоложки проучвания, пряко и/или непряко, за собствена сметка или за сметка на трети лица, както в Италия, така и в чужбина, както на почвата, така и на офшорни кладенци, на всякакви видове минерали, а също и съхранение, транспорт, обработка и смесването им, при съблюдаване на действащите закони; - управление на бензиностанции, а също и всяка дейност, сходна, свързана или допълваща основната дейност, които включват продажба на едро и на дребно на всякакви продукти за леки автомобили, мотоциклети и камиони и всякакви аксесоари за комфорта на автомобилиста, включително механично обслужване, гуми, купе, автомобилни електрически инсталации, графитизиране и гресиране и презареждане на климатични инсталации;- препродажба и отдаване под наем на леки автомобили и мотоциклети, продажба на велосипеди и аксесоари за тях, продажба и монтаж на автомивки, услуги на ръчна или автоматична автомивка; - ресторантьорство, барове, заведения за сладолед и сладкарски с кетъринг услуги, препродажба на периодични ежедневници и книги и аксесоари за тях: cd, dvd, компютри и управление на периферни устройства. Фиксирана и мобилна телефония и съответните аксесоари и договори, дистрибуция на телефонни карти, презареждания за телефони, билети за пътуване и за градски и извънградски транспорт, карти и автомати за цигари и персонални продукти. Творческа дейност и други (в предвидените от закона граници и след получаване на съответните разрешения); - дейност по сухопътен транспорт на вещи за собствена сметка и/или за сметка на трети лица; транспорт на горива и производни продукти, за собствена сметка и за сметка на трети лица; - отдаване под наем или стопанисване на заводи, предприятия и дружества в сектора на въглеводородите, както и всяка друга дейност, разрешена от закона. Предметът на дейност се осъществява на територията на страната и чужбина. Всички дейности, за осъществяването на които се изискват специални разрешителни и лицензии, определени със закон, ще бъдат осъществявани след издаването на съответните лицензии и разрешителни.
+ Търговия и дистрибуция на дребно и на едро, представителство със или без склад, бункероване и транспортиране на петролни продукти, минерални и растителни, горива и смазочни материали и производни петролни продукти като цяло, включително химически продукти, нефтохимикали, течности, почистващи препарати, масла и греси, както и изграждане и поддръжка на петролни съоръжения и управление на бензиностанции, както в България, така и в чужбина. Извършване на геоложки проучвания, пряко и/или непряко, за собствена сметка или за сметка на трети лица, както в България, така и в чужбина, както на почвата, така и на офшорни кладенци, на всякакви видове минерали, а също и съхранение, транспорт, обработка и смесването им, при съблюдаване на действащите закони; - управление на бензиностанции, а също и всяка дейност, сходна, свързана или допълваща основната дейност, които включват продажба на едро и на дребно на всякакви продукти за леки автомобили, мотоциклети и камиони и всякакви аксесоари за комфорта на автомобилиста, включително механично обслужване, гуми, купе, автомобилни електрически инсталации, графитизиране и гресиране и презареждане на климатични инсталации;- препродажба и отдаване под наем на леки автомобили и мотоциклети, продажба на велосипеди и аксесоари за тях, продажба и монтаж на автомивки, услуги на ръчна или автоматична автомивка; - ресторантьорство, барове, заведения за сладолед и сладкарски с кетъринг услуги, препродажба на периодични ежедневници и книги и аксесоари за тях: cd, dvd, компютри и управление на периферни устройства. Фиксирана и мобилна телефония и съответните аксесоари и договори, дистрибуция на телефонни карти, презареждания за телефони, билети за пътуване и за градски и извънградски транспорт, карти и автомати за цигари и персонални продукти. Творческа дейност и други (в предвидените от закона граници и след получаване на съответните разрешения); - дейност по сухопътен транспорт на вещи за собствена сметка и/или за сметка на трети лица; транспорт на горива и производни продукти, за собствена сметка и за сметка на трети лица; - отдаване под наем или стопанисване на заводи, предприятия и дружества в сектора на въглеводородите, както и всяка друга дейност, разрешена от закона. Предметът на дейност се осъществява на територията на страната и чужбина. Всички дейности, за осъществяването на които се изискват специални разрешителни и лицензии, определени със закон, ще бъдат осъществявани след издаването на съответните лицензии и разрешителни.

2022-11-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206681881 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-11-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 208 А, вх. -, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Златен рог, 16 В, ет. 1

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма