Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАНИВЕЛ СТЕЙТ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206683054
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206683054 от 2021-10-12 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
October 12, 2021 10:11
Наименование
ДАНИВЕЛ СТЕЙТ
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул. „Хан Кубрат”, 1 Виж на картата
Предмет на дейност
посредническа, дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина, отдаване на техника под наем, производство, реализация и търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция... посредническа, дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина, отдаване на техника под наем, производство, реализация и търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция, производство и търговия с дървен материал, покупко-продажба на стоки в първоначален, преработен и обработен вид, таксиметрова, транспортна, комисионна и консигнационна дейност, спедиционна, производствена и търговска дейност на едро и дребно с всякакъв вид стоки и вещи, промишлени, стоки за бита и суровини, в страната и чужбина, представителна дейност/без процесуално представителство/, посредническа и външнотърговска дейност, експорт и импорт на всякакви стоки, вещи, хранителни, промишлени, стоки за бита, бартерни сделки, продажба на алкохол и цигари/след лиценз/. изграждане и експлоатация на магазинна мрежа, кафетерия, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, осъществяване на дейности с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях /след вписване на дружеството в съответния регистър или получаване на съответното разрешение, в зависимост от нормативните изисквания към момента на започване и осъществяването й/ и всяка друга, незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Съвет на директорите
ХРИСТОФОР ИВАНОВ ТОДОРОВ
ИВЕЛИН ХРИСТОФОРОВ ТОДОРОВ
НАДКА ДОНЧЕВА ПЕТРОВА
Управители/Съдружници
Капитал размер
1,214,000 лева (1,214,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАНИВЕЛ СТЕЙТ АД с ЕИК/ПИК 206683054 е основана на 12 Октомври 2021 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 1,214,000 лева.

Хронология

2021-10-12
Регистрация на фирмата
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206683054 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2022-05-16
Промяна предмет на дейност
- ПОСРЕДНИЧЕСКА. ДЕЙНОСТ ПО ИНФОРМИРАНЕ И НАЕМАНЕ НА РАБОТА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ОТДАВАНЕ НА ТЕХНИКА ПОД НАЕМ, ПРОИЗВОДСТВО, РЕАЛИЗАЦИЯ И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН И ОБРАБОТЕН ВИД, ТАКСИМЕТРОВА, ТРАНСПОРТНА, КОМИСИОННА И КОНСИГНАЦИОННА ДЕЙНОСТ, СПЕДИЦИОННА, ПРОИЗВОДСТВЕНА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ И ВЕЩИ, ПРОМИШЛЕНИ, СТОКИ ЗА БИТА И СУРОВИНИ, В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРЕДСТАВИТЕЛНА ДЕЙНОСТ/БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/, ПОСРЕДНИЧЕСКА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ЕКСПОРТ И ИМПОРТ НА ВСЯКАКВИ СТОКИ, ВЕЩИ, ХРАНИТЕЛНИ, ПРОМИШЛЕНИ, СТОКИ ЗА БИТА, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ/СЛЕД ЛИЦЕНЗ/. ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА МАГАЗИННА МРЕЖА, КАФЕТЕРИЯ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТУРИЗЪМ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
+ посредническа, дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина, отдаване на техника под наем, производство, реализация и търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция, производство и търговия с дървен материал, покупко-продажба на стоки в първоначален, преработен и обработен вид, таксиметрова, транспортна, комисионна и консигнационна дейност, спедиционна, производствена и търговска дейност на едро и дребно с всякакъв вид стоки и вещи, промишлени, стоки за бита и суровини, в страната и чужбина, представителна дейност/без процесуално представителство/, посредническа и външнотърговска дейност, експорт и импорт на всякакви стоки, вещи, хранителни, промишлени, стоки за бита, бартерни сделки, продажба на алкохол и цигари/след лиценз/. изграждане и експлоатация на магазинна мрежа, кафетерия, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, осъществяване на дейности с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях /след вписване на дружеството в съответния регистър или получаване на съответното разрешение, в зависимост от нормативните изисквания към момента на започване и осъществяването й/ и всяка друга, незабранена от закона дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма