Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАНИВЕЛ СТЕЙТ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206683054
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206683054 от 2021-10-12 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
October 12, 2021 10:11
Наименование
ДАНИВЕЛ СТЕЙТ
Оборот
39,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул. „Хан Кубрат”, 1 Виж на картата
Предмет на дейност
посредническа, дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина, отдаване на техника под наем, производство, реализация и търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция... посредническа, дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина, отдаване на техника под наем, производство, реализация и търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция, производство и търговия с дървен материал, покупко-продажба на стоки в първоначален, преработен и обработен вид, таксиметрова, транспортна, комисионна и консигнационна дейност, спедиционна, производствена и търговска дейност на едро и дребно с всякакъв вид стоки и вещи, промишлени, стоки за бита и суровини, в страната и чужбина, представителна дейност/без процесуално представителство/, посредническа и външнотърговска дейност, експорт и импорт на всякакви стоки, вещи, хранителни, промишлени, стоки за бита, бартерни сделки, продажба на алкохол и цигари/след лиценз/. изграждане и експлоатация на магазинна мрежа, кафетерия, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, осъществяване на дейности с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях /след вписване на дружеството в съответния регистър или получаване на съответното разрешение, в зависимост от нормативните изисквания към момента на започване и осъществяването й/ и всяка друга, незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Съвет на директорите
ХРИСТОФОР ИВАНОВ ТОДОРОВ
ИВЕЛИН ХРИСТОФОРОВ ТОДОРОВ
НАДКА ДОНЧЕВА ПЕТРОВА
Управители/Съдружници
Капитал размер
1,214,000 лева (1,214,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 39,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАНИВЕЛ СТЕЙТ АД с ЕИК/ПИК 206683054 е основана на 12 Октомври 2021 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 1,214,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 39,000 лв.

Хронология

2021-10-12
Регистрация на фирмата
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206683054 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2022-05-16
Промяна предмет на дейност
- ПОСРЕДНИЧЕСКА. ДЕЙНОСТ ПО ИНФОРМИРАНЕ И НАЕМАНЕ НА РАБОТА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ОТДАВАНЕ НА ТЕХНИКА ПОД НАЕМ, ПРОИЗВОДСТВО, РЕАЛИЗАЦИЯ И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН И ОБРАБОТЕН ВИД, ТАКСИМЕТРОВА, ТРАНСПОРТНА, КОМИСИОННА И КОНСИГНАЦИОННА ДЕЙНОСТ, СПЕДИЦИОННА, ПРОИЗВОДСТВЕНА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ И ВЕЩИ, ПРОМИШЛЕНИ, СТОКИ ЗА БИТА И СУРОВИНИ, В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРЕДСТАВИТЕЛНА ДЕЙНОСТ/БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/, ПОСРЕДНИЧЕСКА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ЕКСПОРТ И ИМПОРТ НА ВСЯКАКВИ СТОКИ, ВЕЩИ, ХРАНИТЕЛНИ, ПРОМИШЛЕНИ, СТОКИ ЗА БИТА, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ/СЛЕД ЛИЦЕНЗ/. ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА МАГАЗИННА МРЕЖА, КАФЕТЕРИЯ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТУРИЗЪМ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
+ посредническа, дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина, отдаване на техника под наем, производство, реализация и търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция, производство и търговия с дървен материал, покупко-продажба на стоки в първоначален, преработен и обработен вид, таксиметрова, транспортна, комисионна и консигнационна дейност, спедиционна, производствена и търговска дейност на едро и дребно с всякакъв вид стоки и вещи, промишлени, стоки за бита и суровини, в страната и чужбина, представителна дейност/без процесуално представителство/, посредническа и външнотърговска дейност, експорт и импорт на всякакви стоки, вещи, хранителни, промишлени, стоки за бита, бартерни сделки, продажба на алкохол и цигари/след лиценз/. изграждане и експлоатация на магазинна мрежа, кафетерия, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, осъществяване на дейности с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях /след вписване на дружеството в съответния регистър или получаване на съответното разрешение, в зависимост от нормативните изисквания към момента на започване и осъществяването й/ и всяка друга, незабранена от закона дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма