Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХОСПИС МЕДХОЛМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206688203
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 15, 2021 09:31
Наименование
ХОСПИС МЕДХОЛМ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучер, 76 Виж на картата
Има 31 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Лечебно заведение, в което медицински и други специалисти осъществяват палиативни грижи за терминално болни пациенти; предоставяне на социални услуги при условията и по реда на Закона за социалните ... Лечебно заведение, в което медицински и други специалисти осъществяват палиативни грижи за терминално болни пациенти; предоставяне на социални услуги при условията и по реда на Закона за социалните услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Севим Сами Халибрям (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НОРД ШИПИНГ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХОСПИС МЕДХОЛМ ЕООД с ЕИК/ПИК 206688203 е основана на 15 Октомври 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕДХОЛМ", но на 2 Ноември 2022 година то бива сменено на сегашното "ХОСПИС МЕДХОЛМ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2021-10-15
Регистрация на фирмата

2022-11-02
Промяна наименование
Името се сменя от МЕДХОЛМ на ХОСПИС МЕДХОЛМ
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на палиативни грижи за терминално болни пациенти, медицинско наблюдение, поддържащо лечение, предписано от лекар, здравни грижи, насочени към обгрижване на пациента, премахване на болката и психо-емоционалните ефекти на болестта и осъществяване на морална подкрепа на пациента и неговите близки. Предоставяне на помощ на болните при снабдяването им с медикаменти, уреди и пособия за подпомагане на състоянието им. Медико-социални грижи по домовете на обслужваните лица от медицински и други специалисти. Обучение на пациентите и техните семейства, обучение на медицински специалисти, на социални работници и помощен персонал. Извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите, в съответствие със законовите разпоредби. Предоставяне на социални услуги по реда на Закона за социалното подпомагане, както и всякаква друга дейност, свързана с дейността на хосписите и незабрзнена по закон. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.
+ Лечебно заведение, в което медицински и други специалисти осъществяват палиативни грижи за терминално болни пациенти, предоставяне на социални услуги при условията и по реда на Закона за социалните услуги, както и всякаква друга дейност, свързана с дейността на хосписите и незабранена по закон.

2022-11-16
Промяна предмет на дейност
- Лечебно заведение, в което медицински и други специалисти осъществяват палиативни грижи за терминално болни пациенти, предоставяне на социални услуги при условията и по реда на Закона за социалните услуги, както и всякаква друга дейност, свързана с дейността на хосписите и незабранена по закон.
+ Лечебно заведение, в което медицински и други специалисти осъществяват палиативни грижи за терминално болни пациенти; предоставяне на социални услуги при условията и по реда на Закона за социалните услуги.

2023-10-19
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-11-08

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма