Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СКАЙ ЪП БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206704675
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206704675 от 2022-04-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 29, 2021 09:07
Наименование
СКАЙ ЪП БГ
Транслитерация
SKY UP BG
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, “Христофор Колумб”, 80, ет. 4 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Въздушен транспорт и туризъм, резервация и продажба на самолетни и други билети, места в хотели и билети за спортни и културни мероприятия; превоз по въздуха на пътници и товари по чартърни и редо... Въздушен транспорт и туризъм, резервация и продажба на самолетни и други билети, места в хотели и билети за спортни и културни мероприятия; превоз по въздуха на пътници и товари по чартърни и редовни линии в страната и чужбина и свързаните с тях дейности; техническо обслужване на въздухоплавателни средства и инженеринг; чартиране на кораби и самолети, туроператорска и агентска дейност, продажба на услуги "рент-а-кар" и туристически мероприятия, наемане автобуси и леки коли, извършване на услуги свързани с посрещането на клиентите в транспортната инфраструктура, валутна търговия, наемане на хотели и чартиране на транспортни средства, брокерска и спедиторска дейност в областта на въздушния транспорт; договаряне на представителна, агентска и посредническа дейност с местни и чуждестранни авиокомпании, брокери и туристически компании в областта на въздушния транспорт, поддръжка и капитално-възстановителни ремонти на авиационна техника, ремонт на агрегати и апаратури на самолети и вертолети за гражданската авиация, придобиване на капиталови участия в дружества, както и всички други разрешени от закона дейности. Дейностите, за които се изискват разрешения, лицензи или спазването на специални условия, ще се извършват след получаването им, съответно осигуряването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Дмитро Сероухов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Владислав Алба (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СКАЙ ЪП БГ ЕООД на латиница "SKY UP BG" с ЕИК/ПИК 206704675 е основана на 29 Октомври 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИМО-АБ", но на 20 Април 2022 година то бива сменено на сегашното "СКАЙ ЪП БГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2021-10-29
Регистрация на фирмата

2022-04-20
Промяна наименование
Името се сменя от ИМО-АБ на СКАЙ ЪП БГ
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на недвижими имоти; отдаване под наем на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; превозни, спедиционни и комисионни сделки; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; складови сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; внос-износ; хотелиерство и ресторантьорство; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; бартерни сделки, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон и/или е в помощ на основната. Дейностите, за които се изискват разрешения, лицензи или спазването на специални условия, ще се извършват след получаването им, съответно осигуряването им.
+ Въздушен транспорт и туризъм, резервация и продажба на самолетни и други билети, места в хотели и билети за спортни и културни мероприятия; превоз по въздуха на пътници и товари по чартърни и редовни линии в страната и чужбина и свързаните с тях дейности; техническо обслужване на въздухоплавателни средства и инженеринг; чартиране на кораби и самолети, туроператорска и агентска дейност, продажба на услуги "рент-а-кар" и туристически мероприятия, наемане автобуси и леки коли, извършване на услуги свързани с посрещането на клиентите в транспортната инфраструктура, валутна търговия, наемане на хотели и чартиране на транспортни средства, брокерска и спедиторска дейност в областта на въздушния транспорт; договаряне на представителна, агентска и посредническа дейност с местни и чуждестранни авиокомпании, брокери и туристически компании в областта на въздушния транспорт, поддръжка и капитално-възстановителни ремонти на авиационна техника, ремонт на агрегати и апаратури на самолети и вертолети за гражданската авиация, придобиване на капиталови участия в дружества, както и всички други разрешени от закона дейности. Дейностите, за които се изискват разрешения, лицензи или спазването на специални условия, ще се извършват след получаването им, съответно осигуряването им.

2022-04-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206704675 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-06-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, “Христофор Колумб”, 80, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, “Христофор Колумб”, 80, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма