Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТИТАНИУМ СИСТЕМС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206705599
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206705599 от 2023-08-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 29, 2021 15:09
Наименование
ТИТАНИУМ СИСТЕМС
Транслитерация
TITANIUM SYSTEMS LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бл. 10, ет. 1 Виж на картата
Има 143 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изграждане и експлоатация на инсталации за възобновяеми енергийни източници, производство и продожба на ел. енергия; вътрешен и международен транспорт; спедиционни и превозни сделки; покупка на сток... Изграждане и експлоатация на инсталации за възобновяеми енергийни източници, производство и продожба на ел. енергия; вътрешен и международен транспорт; спедиционни и превозни сделки; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; строителство; строителни услуги; предприемачество; консултантска дейност; търговско представителство и посредничество; комисионни, внос и износ; всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗДРАВКО ТРИФОНОВ КОЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЗДРАВКО ТРИФОНОВ КОЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТИТАНИУМ СИСТЕМС ЕООД на латиница "TITANIUM SYSTEMS LTD" с ЕИК/ПИК 206705599 е основана на 29 Октомври 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЗЕТРОН ТРЕЙД", но на 1 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "ТИТАНИУМ СИСТЕМС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2021-10-29
Регистрация на фирмата

2023-08-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206705599 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-09-01
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЗЕТРОН ТРЕЙД на ТИТАНИУМ СИСТЕМС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, КВ.СВ.ИВАН РИЛСКИ, ул. Йосиф Брадати 61
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бл. 10, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Дружеството има за предмет на дейност извършване по занятие на следните сделки: вътрешен и международен транспорт; спедиционни и превозни сделки; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; строителство; строителни услуги; предприемачество; консултантска дейност; търговско представителство и посредничество; комисионни, внос и износ; всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/.
+ Изграждане и експлоатация на инсталации за възобновяеми енергийни източници, производство и продожба на ел. енергия; вътрешен и международен транспорт; спедиционни и превозни сделки; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; строителство; строителни услуги; предприемачество; консултантска дейност; търговско представителство и посредничество; комисионни, внос и износ; всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма