Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАРДАНИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206713912
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 8, 2021 10:05
Наименование
ДАРДАНИЯ
Транслитерация
“DARDANIA” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Златен рог, 22, ет. 4 Виж на картата
Има 182 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Обща търговия и инвестиции; търговия на едро и дребно в страната и чужбина; комисионни, спедиционни сделки; рекламна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена със закон, при необходимо... Обща търговия и инвестиции; търговия на едро и дребно в страната и чужбина; комисионни, спедиционни сделки; рекламна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена със закон, при необходимост от лицензия, тя следва да бъде набавена преди започване на съответната дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕНТИАН МЕМА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕНТИАН МЕМА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
60 лева (60 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАРДАНИЯ ЕООД на латиница "“DARDANIA” Ltd." с ЕИК/ПИК 206713912 е основана на 8 Ноември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 60 лева.

Хронология

2021-11-08
Регистрация на фирмата

2022-08-17
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Почистване, мобилно химическо чистене, миене на фасади и витрини, грижа за подови настилки; тенис център, отдаване под наем на тенис кортове, треньорски услуги, търговия на дребно с аксесоари за тенис, кетъринг услуги; хотелиерство, ресторантьорство, както и всяка друга дейност, незабранена със закон, при необходимост от лицензия, тя следва да бъде набавена преди започване на съответната дейност.
+ Обща търговия и инвестиции; търговия на едро и дребно в страната и чужбина; комисионни, спедиционни сделки; рекламна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена със закон, при необходимост от лицензия, тя следва да бъде набавена преди започване на съответната дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма