Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Кам Енерджи ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206714801
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 8, 2021 14:04
Наименование
Кам Енерджи
Транслитерация
„Kam Energy“ Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Хубавка, 5, ет. 4 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изграждане на възобновяеми енергийни източници, производство на електроенергия, търговия с електроенергия, покупка и продажба на недвижими имоти, посредническа дейност, представителство на м... Изграждане на възобновяеми енергийни източници, производство на електроенергия, търговия с електроенергия, покупка и продажба на недвижими имоти, посредническа дейност, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, обвързани и бартерни сделки, инженерингова дейност, изкупуване, преработка, производство и търговия на едро и дребно, транспортна и спедиторска дейност, предоставяне на движими и недвижими вещи и имоти под наем, както и други дейности, незабранени със закон, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Цветозар Стефанов Цвятков (свързан с 10 фирми)
Съдружник: Цветозар Стефанов Цвятков 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 10 фирми)
Съдружник: Анелия Янкова Цвяткова 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Кам Енерджи ООД на латиница "„Kam Energy“ Ltd." с ЕИК/ПИК 206714801 е основана на 8 Ноември 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2021-11-08
Регистрация на фирмата

2021-11-23
Промяна предмет на дейност
- търговия с електроенергия, покупка и продажба на недвижими имоти, посредническа дейност, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, обвързани и бартерни сделки, инженерингова дейност, изкупуване, преработка, производство и търговия на едро и дребно, транспортна и спедиторска дейност, предоставяне на движими и недвижими вещи и имоти под наем, както и други дейности, незабранени със закон, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.
+ Изграждане на възобновяеми енергийни източници, производство на електроенергия, търговия с електроенергия, покупка и продажба на недвижими имоти, посредническа дейност, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, обвързани и бартерни сделки, инженерингова дейност, изкупуване, преработка, производство и търговия на едро и дребно, транспортна и спедиторска дейност, предоставяне на движими и недвижими вещи и имоти под наем, както и други дейности, незабранени със закон, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма