Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СП ХОУМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206718301
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 10, 2021 14:46
Наименование
СП ХОУМ
Транслитерация
SP HOME Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Околовръстен път, База Хъс Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
41.10 - Дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради
Предмет на дейност
внос и износ на стоки, вътрешна и външна търговия, производство на промишлени и селскостопански стоки, посреднически услуги, търговско посредничество, представителство и агентство на местни ... внос и износ на стоки, вътрешна и външна търговия, производство на промишлени и селскостопански стоки, посреднически услуги, търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, сделки с имоти, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство и хотелиерство, рекламна дейност, както и всички други стопански дейности и услуги , след издаване на необходимите лицензи , незабранени със закон прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Симеон Василев Пищалов (свързан с 29 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Симеон Василев Пищалов 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 29 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Георги Атанасов Генчин 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 37 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Симеон Василев Пищалов (свързан с 29 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СП ХОУМ ЕООД на латиница "SP HOME Ltd." с ЕИК/ПИК 206718301 е основана на 10 Ноември 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МГ ПРОПЪРТИ 2021", но на 8 Декември 2022 година то бива сменено на сегашното "СП ХОУМ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2021-11-10
Регистрация на фирмата

2022-07-15
Промяна наименование
Името се сменя от МГ ПРОПЪРТИ 2021 на МГ СОЛАР
Промяна предмет на дейност
- Цялостно строителство на сгради и строителни съоръжения, реконструкции, обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба, маркетингова, рекламна или проучвателна дейност, включително изготвяне и разпространяване на рекламни продукти, посреднически, консултантски услуги, търговия с промишлени стоки на едро и дребно, включително търговска дейност с разкриване на магазини и заведения, внос и износ, производство, преработка и търговско представителство и посредничество на всички разрешени от закона промишлени, текстилни и хранителни стоки за бита и широко потребление, превоз на товари и хора, след получаване на необходимото разрешение по надлежен ред, комисионни, туристическа агентска дейност, туроператорска дейност, включително хотелиерство и ресторантьорство (след снабдяване с лиценз и надлежни разрешителни документи); консултантски и инженерингови сделки, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон.
+ ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ; ПРОУЧВАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО, ИНЖЕНЕРИНГ, РАЗРАБОТВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ФОТОВОЛТАИЧНИ ЦЕНТРАЛИ; ВСЯКАКВИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.

2022-12-08
Промяна наименование
Името се сменя от МГ СОЛАР на СП ХОУМ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ; ПРОУЧВАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО, ИНЖЕНЕРИНГ, РАЗРАБОТВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ФОТОВОЛТАИЧНИ ЦЕНТРАЛИ; ВСЯКАКВИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ внос и износ на стоки, вътрешна и външна търговия, производство на промишлени и селскостопански стоки, посреднически услуги, търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, сделки с имоти, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство и хотелиерство, рекламна дейност, както и всички други стопански дейности и услуги , след издаване на необходимите лицензи , незабранени със закон

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма