Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Бейби Бокс България ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206723519
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 15, 2021 17:56
Наименование
Бейби Бокс България
Транслитерация
"Baby Box Bulgaria " Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. Марица, 22, ет. 3 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4778 - Търговия на дребно с други нехранителни стоки
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно със всякакви стоки в страната и чужбина, продажба на продукти насочени към майки с деца, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или ... Търговия на едро и дребно със всякакви стоки в страната и чужбина, продажба на продукти насочени към майки с деца, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, разнос, ресторантьорство, продажба на дрехи, рекламна дейност, електронна търговия, комисионни, спедиционни сделки, превозни сделки в страна и чужбина и други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Теменужка Николаева Методиева (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Теменужка Николаева Методиева (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Бейби Бокс България ЕООД на латиница ""Baby Box Bulgaria " Ltd." с ЕИК/ПИК 206723519 е основана на 15 Ноември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-11-15
Регистрация на фирмата

2021-12-02
Промяна предмет на дейност
- ПРОДАЖБА НА ПРОДУКТИ, НАСОЧЕНИ КЪМ МАЙКИ С ДЕЦА.
+ Търговия на едро и дребно със всякакви стоки в страната и чужбина, продажба на продукти насочени към майки с деца, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, разнос, ресторантьорство, продажба на дрехи, рекламна дейност, електронна търговия, комисионни, спедиционни сделки, превозни сделки в страна и чужбина и други дейности незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма