Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БРИТА 67 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206724941
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 16, 2021 16:29
Наименование
БРИТА 67
Транслитерация
"BRITA 67" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Девня, *, 2, бл. *, вх. В, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; компютърни услуги; софтуерни услуги; програмни и др. услуги. Търговска дейност в страната и чужбина. Покупка на стоки и... Търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; компютърни услуги; софтуерни услуги; програмни и др. услуги. Търговска дейност в страната и чужбина. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Услуги в областта на администрацията, бита, промишлеността, селското стопанство, комисионни, спедиторски и превозни сделки. Ресторантьорство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност за недвижими имоти и наемни отношения. Предоставяне на всякакъв вид услуги на населението. Както и всякакви други дейности и услуги не забранени от закона или друг нормативен акт, или след издаване на съответния лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Бисерка Танчева Монева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Бисерка Танчева Монева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БРИТА 67 ЕООД на латиница ""BRITA 67" LTD" с ЕИК/ПИК 206724941 е основана на 16 Ноември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Девня, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2021-11-16
Регистрация на фирмата

2021-12-10
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; компютърни услуги; софтуерни услуги; програмни и др. услуги. Търговска дейност в страната и чужбина. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Услуги в областта на администрацията, бита, промишлеността, селското стопанство, комисионни, спедиторски и превозни сделки. Ресторантьорство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност за недвижими имоти и наемни отношения. Обработка на информация за плащания и други услуги. Оператор на информационни системи за обработка на информация за плащания и извършване на услуги свързани с плащания. Услуги, свързани с внасянето на пари в наличност по платежна сметка, както и свързаните с това операции по обслужване на платежната сметка; услуги, свързани с теглене на пари в наличност от платежна сметка, както и свързаните с това операции по обслужване на платежна сметка; изпълнение на платежни операции, включително прехвърляне на средства по платежна сметка на ползвателя при доставчика на платежни услуги или при друг доставчик на платежни услуги, включително изпълнение на директни дебити, включително еднократни директни дебити; изпълнение на платежни операции чрез платежни карти или други подобни инструменти; изпълнение на кредитни преводи, включително нареждания за периодични преводи; издаване на платежни инструменти и / или приемане на плащания с платежни инструменти; изпълнение на налични парични преводи. Пощенски парични преводи съответно след лиценз на основание Закона за пощенски услуги. Предоставяне на оперативни и тясно свързани с платежните услуги спомагателни услуги като: осигуряване изпълнението на платежни операции, обмяна на валута, съхранение на документи, свързани с платежни услуги, съхранение и обработка на данни. Предоставяне на всякакъв вид услуги на населението.Както и всякакви други дейности и услуги не забранени от закона или друг нормативен акт, или след издаване на съответния лиценз.
+ Търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; компютърни услуги; софтуерни услуги; програмни и др. услуги. Търговска дейност в страната и чужбина. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Услуги в областта на администрацията, бита, промишлеността, селското стопанство, комисионни, спедиторски и превозни сделки. Ресторантьорство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност за недвижими имоти и наемни отношения. Предоставяне на всякакъв вид услуги на населението. Както и всякакви други дейности и услуги не забранени от закона или друг нормативен акт, или след издаване на съответния лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма