Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕРА 23 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206727293
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 18, 2021 11:45
Наименование
БЕРА 23
Транслитерация
BERA 23 Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, Ггенерал Скобелев, 6А, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
фризьорски и козметични услуги: маникюр и педикюр: масаж и козметика; търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки и материали; продажби на стоки от собствено производство; отдаване под наем на нед... фризьорски и козметични услуги: маникюр и педикюр: масаж и козметика; търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки и материали; продажби на стоки от собствено производство; отдаване под наем на недвижими имоти; търговска дейност в страната и чужбина; превоз на пътници и товари; търговско представителство и ресторантьорство и всякакви други дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФАТМЕ САБРИЕВА ФЕЙЗУЛОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ФАТМЕ САБРИЕВА ФЕЙЗУЛОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕРА 23 ЕООД на латиница "BERA 23 Ltd." с ЕИК/ПИК 206727293 е основана на 18 Ноември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Билал Транс", но на 28 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "БЕРА 23". Седалището на компанията се намира в гр. Търговище, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2021-11-18
Регистрация на фирмата

2023-02-28
Промяна наименование
Името се сменя от Билал Транс на БЕРА 23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, Славейков, 4, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, Ггенерал Скобелев, 6А, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- предоставяне на посреднически услуги по наемане и насочване на търсещи работа квалифицирани и неквалифицирани лица в Република България и в други държави от Европейския съюз за транспортна дейност, както и всички останали икономически отрасли включително и с документ А1; вътрешна и международна транспортна дейност на всякакъв вид товари чрез автомобилен, железопътен, въздушен или морски транспорт, внос и износ на всякакви стоки или материали, спедиционни, превозни, складови сделки, автомобилни, въздушни, железопътни и морски карго превози, логистични услуги, в това число товаро-разтоварни операции, свободно и митническо складиране, комисиониране, логистични и консултантски услуги, опаковане, палетизиране, етикетиране, търговска дейност в страната и чужбина, проучване, проектиране, инженеринг и инвеститорски дейности и всякакви други дейности, незабранени със закон.
+ фризьорски и козметични услуги: маникюр и педикюр: масаж и козметика; търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки и материали; продажби на стоки от собствено производство; отдаване под наем на недвижими имоти; търговска дейност в страната и чужбина; превоз на пътници и товари; търговско представителство и ресторантьорство и всякакви други дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма